Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem schudnúť a tentokrát zdravo a bez jojo efektu

Príspevok v téme: Chcem schudnúť a tentokrát zdravo a bez jojo efektu
jessulik

ahojte.
no ja som sa tiež rozhodla začať chudnúť.včera som si naplánovala začať s 90-dňovkou ale rozmyslela som si to.vlani som s ňou schudla 15 kíl a ani som to neťahala do konca.lenže všetko sa mi vrátilo.uvažovala som aj nad tým,že vyskúšam zdravú výživu a pohyb.takže za pokus to stojí.tolko dievčat potvrdzuje že sa takto dá schudnúť-dúfam že to pôjde aj mne.vyskúšala som už vela druhou diét aj vela sprostých reklám ale asi teraz zvolím túto ťažšiu a dlhšiu cestu.len tá pevná vôla-ach tá keby bola silnejšia:) nevadí.za pokus to stojí.

ak by mal niekt nejaké dobré rady pre mňa tak s radosťou uvítam a keby sa niekto chcel ku mne pridať to by bolo ešte lepšie.

skončime s diétami a začnime sa trochu starať aj o svoje zdravie.prosím pomôžte mi aby som sa dostala na správnu cestu.
moja výška je 164 cm a momentálna váha je 78 kg.potrebujem toho vela schudnúť a nepôjde to za mesiac ja viem ale pevne verím že sa počas tejto zmeny naučím šport brať ako súčasť svojho života a nie len na obdobie keď znižujem váhu.ak sa najde niekto kto tiež chce zmeniť svoj životný štýl a spraviť takto ničo pre seba tak sa prosím ozvite.
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

martinmlm

Ďakujeme za príspevok. Súhlas ale len z polovice. Telo robí zásoby keď je stresované hladovkou, zato sa pri chudnuti papa častejšie. Ale je rozdiel 15 ročný ch a 30 r ž s 2 deťmi.

Obezak

Jediny a zaruceny sposob ako schudnut je:
jest pravidelne - v presne dane hodiny (trebars 8-13-17-21) 3-4x denne lubovolne vela.
Prvy mesiac naberete zhruba 10kg ostatne mesiace uz len chudnete. Za rok ubytok vahy podla telesnych proporcii ale kazdopadne budete prekvapeny. Ja som nikdy v zivote nechudol s dietov ale takto sa mi podarilo necielene schudnut za pol roka 30-35kg v 15 rokoch z 95kg na idealnu vahu ktora sama drzi do dnes a to velmi rad jem hlavne maso + ma to tu vyhodu ze clovek obezny ma vacsie svalove vybavenie a tak to po schudnuti vypada este lepsie. :)

Skuste si polozit otazku kedy ste naposledy jedli previdelne ako vas to mamky ucili. :)

Dolezite je dodrzat ritual a to maximalne s 15min odchylkou aby si na to vase telo zvyklo preto aj zo zaciatky priberete.

Samozrejme funguje aj znama dieta \"Nezer!\" ale to co telo stratilo musi opetovne nahradit a tak po 10 schudnytych kg sa snazi telo nabrat za kazdych okolnosti aspon 15 aby sa zasobilo na dalsie taketo vypadky.

Vela stastia a pekny den!

martinmlm

Keď na mňa to fungovalo doslovne aj s tými gaťami, a to som nechcel chudnut, ani som nemal z čoho, prečo by to nefungovalo aj na iných?

jessulik

majka
aj ja som tak bola s tou 90-dňovkou.lenže ja som s ňou schudla 15 kíl ale ani mne sa nepodarilo udržať.tak preto mením aj ja spôsob:) dúfam že budeš mať šťastie a podarí sa ti to.držím ti palce.mohla by si niekedy prispieť sem ako sa ti darí.bola by som rada.a určite tento spôsob bude lepší ako hociaká diéta.

jessulik

martin
čo si tak krutý dnes že posielaš na 100 kilometrové túry?čo si sa zle vyspal?:) však to je strašne vela. no a čo mi vlastne chceš sem napísať?kedy mi to napíšeš?

martinmlm

Myslíme si toto: jeden typ diéty nie je vhodný pre 100% ľudí lebo každý organizmus je iný, niekto schudne a niekto si s tým ublíži. Základný princíp nech je rovnaký, ale zvyšok treba prispôsobiť každému zvlášť.
A čo pohyb? Skús horský bicykel s hrubými gumami, denne 10km prípravu a po pár týždňoch cez výkend chod na 100km túru. 1deň tam a 2deň späť a gate z teba budú padať.:)

majka__

90-dnovu dietu som zacala niekolko krat, ale nikdy som ju nevydrzala drzat dokonca (nanajvys nejake 2 mesiace). najviac som schudla 6 kg, ale potom som vzdy takmer vsetko pribrala, lebo som sa vratila k starym stravovacim navykom. ale od vcera som sa rozhodla skusit nieco ine - to, co je mnohymi ludmi ospevovane: zacat jest hoci i 4-5x denne a vzdy mensie davky (a to aj vtedy, ked nebudem prave v danu chvilu hladna - ale aby to bolo pravidelne). vcera som v kuse myslela na jedlo a bola hladna (kvoli mensim porciam zrejme). rozhodla som sa preto z jedneho dovodu - potrebujem schudnut na zaciatok 8 kg (pri vyske 178 cm mam 78 kg, takze ciel je 70 kg, ale zdravo - teda hoc i za 2 mesiace). prave takto sa podarilo schudnut aj mojmu bratovi, ktory v priebehu 1 mesiaca schudol 5 kg (zo 100 kg isiel na 95 kg, ale ma vysku 185 cm mozno). kedysi posilnoval, cize tuk sa mu zacala ukladat na bruchu, odkedy ma sedave zamestnanie. cez tyzden chodi 2-3x sportovat (ci uz beha 10 min. v kuse alebo obcas zajde na plavaren). ale snazi sa to robit pravidelne. cize ak by sa mi podarilo schudnut na tych 70 kg za 2, hoc i 3 mesiace, ale aby sa mi vaha ustalila, bola by som skutocne rada... lebo ked som drzala diety, vzdy sa mi kg vratili - a teraz by som bola rada, ak by ubytok bol definitivny... viac-menej :o). co si o tom myslite?

jessulik

martin
dnes som spravila obrovský pokrok.nezaspala som pri meditácii:) a spravila som si poobede- oddych výnimočne.ešte si sa nevrátil z blavy? kde si?len tak leňošíš niekde a ja sama cvičím:) odflákol si dnešný deň? ja som si zacvičila trocha večer.ale brušáky vynechávam kôli chrbtici.

jessulik

martin
aký si tajnostkár.ani náhodou si nenaznačil o čo sa jedná:) ale či naraz či postupne to nechám na ťeba.ani neviem či to bude dlhé.ako to lepšie vyhovuje tebe.o čo sa vlastne jedná?