nepremyslate nad tymto niekedy?

Príspevok v téme: nepremyslate nad tymto niekedy?
cajik

Ze ktovie kolko chorob moze clovek chytit, ked ma sex ? lebo napr. ked baba berie antikoncepciu, vacsinou uz s priatelom nepouzivaju kondom. lenze ten jej priatel mohol mat predtym inu/ine partnerky, ktore tiez mohli brat HAK a teda tiez spali s chalanom bez kondomu... a takto to ide dalej a dalej..
lebo aj ked pozname svojho partnera, nepozname jeho predchadzajucich partnerov a nevieme s kym kazdym spali oni

ci mam uz kvalitnu paranoju? :) ake vsetky choroby moze mat clovek zo sexu, take ktore sa nijak neprejavuju ?

lost

Inac dost brutlany pohlad na tie cisla...

Par stotisic sem, par stotisic tam.. par milionov mrtvych hentam...

Sialeny svet..

lost

Of overall chlamydia diagnoses reported in 2008, the rate of infection among women was almost three times higher than the rate among men: 607.0 cases per 100,000 population compared to a rate of 233.9 among men. This is thought to be due to the higher number of women screened for chlamydia. For gonorrhea, the rate among women was 119.4 (cases per 100,000 population) compared to a rate of 103.0 among men. The rate of primary and secondary stage syphilis was higher among men - 11.1 cases (per 100,000) were reported for men in 2008, compared to 1.5 for women.

v skratke: zalezi to od choroby, kto dominuje v jej prenasani/noseni, ci muz alebo zena..

Dalej udajne 48% z HIV bolo cez "muz na muza" a 17% cez hetero...
20% odielu mali zeny (neviem kedy)
ale v 2007 t obolo uz 27% a najnovsie zevraj 31%

f these states, the HIV diagnosis rate in 2007 was higher for males (38.8 per 100,000 population) than females (12.9). This is reflected in 2007 AIDS diagnoses with the diagnosis rate for males (21.6 per 100,000 population) again being higher than that of females (7.5).

(92%) were probably infected with HIV through mother-to-child transmission. - DETI

cize ... mozno by som sa priklonil k tomu ze prave MUZI su ti castejsi prenasaci :D

www.avert.org

velmi trefny graf, ze 2/3 muzov sa nakazolu z muza, ale 2/3 zien z tiez prave muza..

chyba tam female+female :D ci tak sa to neprenasa ?

ale totalne to cini

cca 200 tisic zien a 800 tisic muzov

cize... :P

cajik

ja netvrdim ze len chlapi, joj :D. ale ked som dievca, tak kto iny by na mna mohol nieco preniest ked nie chlap ???

tania, ja neviem co mas robit.. dajte sa vysetrit na chlamydie. ziadne ine choroby ktore su bez priznakov nepoznam, a akosi mi tu na tu otazku nikto neodpovedal

kto

ked som cital ten prispevok mal som dost :-D to je pisane tak ako keby povodcami pohlavnych chorob boli len chlapi :-D

tania.

bibba hej asi tak nejak :)
cajik a mam radsej risknut svoje zdravie? Ja neviem s kym vsetkym spala jeho byvala a ani ti jej dalsi, je to dost nechutna predstava co vsetko mohla v sebe mat a preniest na neho. A mam cakat ci nieco dostanem aj ja? Keby v dnesnej dobe nespal kazdy s kazdym tak by sa ziadne testy nemuseli robit.

cajik

testy na co konkretne ludia ??? prisla by som k doktorovi a povedala "chcem testy na vsetky pohlavne choroby, no nemam na to ziadny dovod ani podozrenie" ????

tania.

giga a co preto robis? poslala by si priatela na testy? mne je to blbe voci nemu, aby sa neurazil alebo aby si nemyslel ze som len prehnane paranoidna