nepremyslate nad tymto niekedy?

Príspevok v téme: nepremyslate nad tymto niekedy?
cajik

Ze ktovie kolko chorob moze clovek chytit, ked ma sex ? lebo napr. ked baba berie antikoncepciu, vacsinou uz s priatelom nepouzivaju kondom. lenze ten jej priatel mohol mat predtym inu/ine partnerky, ktore tiez mohli brat HAK a teda tiez spali s chalanom bez kondomu... a takto to ide dalej a dalej..
lebo aj ked pozname svojho partnera, nepozname jeho predchadzajucich partnerov a nevieme s kym kazdym spali oni

ci mam uz kvalitnu paranoju? :) ake vsetky choroby moze mat clovek zo sexu, take ktore sa nijak neprejavuju ?

niekto

no zacal by som stym ze mu povec ze komunikacia je dolezita a ze chces aby ste sa o vsetkom mohli rozpravat

potom mu niekedy vo vhodnej chvili povec ze sa toho bojis a ze by si bola rada keby ste obaja isli na testy

tania.

Ja som mala priatela s ktorym sme o to prisli spolu, cize som sa nicoho takeho nemusela bat. Po par rokoch cme sa rozislia a teraz mam noveho priatela, este som s nim nespala, ale presne tato otazka mi behala hlavou uz davno :D on mal predtym sice len jednu priatelku, ale ta spala pred nim asi s 3mi a oni tiez isto s nejakymi atd.. presne ako pise autorka tohoto prispevku. Ale co ho mam poslat na testy? Ved sa urazi.. jedine risknut ze nic nema :(

cajik

joooj ludia :) pisem ze HIV na miliondvesto percent nemam. keby som to mala, uz by to zistili davno davno pradavno. ja som sa tak zamyslela nad byvalymi, ale to bolo uz fakt davno a odvtedy som bola X krat darovat krv.

ale ma zaujima fakt, ci existuje nieco INE este co nema priznaky, a co by som mala v sebe x rokov a nevedela o tom. myslim tym uplne bez priznakov. preventivne prehliadky mam v poriadku. aj krv.

niekto

HIV sa da zistit az po 3ch mesiacoch

btw pri su aj rychlejsie testy ale tie sa bezne nepouzivaju asi preto ze su drahe