Kde ho dostať kúpiť?
Tekutý rybí olej
Dobrý deň my máme rodinu v Nórsku a tam norski doktori a zdravotné úrady odporúčajú pravidelné užívanie rybieho oleja všetkým a maličkým deťom už od 4 týždňov...my ho užívame celá rodina, volá sa to Mollers tran a vozime ho aj známym a priateľom... Ak máte záujem kuknite náš inzerát -odkaz odstránený- alebo www.rybiolej.eu
No ja uz davno pouzivam ovela menej zamoreny krill olej, ktory ma az 5 x taku dobru absorbciu a biologicku ucinnost, lebo tento olej obsahuje ovela ucinnejsiu formu olejov, fosfolipidy, miest triglyceridov.
Polarny krill sa zivi priamo planktonom, nie je tam zamorenie sposobene vyssim postavenim v rade, ako je u dravych ryb, kde cim vacsi dravec, tym vyssie zamorenie, lebo sa zivi rybami, ktore su uz zamorene, a ktore sa zivia mensimi rybkami, ktore sa zivia planktonom a krilom.
Preto zamorenie dravych ryb moze byt az 1000 nasobne v pomere s planktonom a mnohostonasobne v porovnani s krilom z tych istych vod.
Naviac dobre znacky krill oleja nemaju ziadne prioemyselne spracovanie a obsahuju velmi zvzcny a uzirocny antioxidant, astaxanthin, o ktoreho dobrych ucinkoch je este stale velmi silny vyskum a uz dnes je to "superstar" medzi antioxidantmi.
rybí olej alebo najlešpie sardinky dobre jest najma v zime ked nevieme si D vitamin doplnit lebo je málo slnečného žitarenia.Ja sardinky milujem na chlieb parad omáčka sardinky na to cibula cesnak skvelé
V lekárni.
Amfree@ v lekárni, dobrý je (ako to napísať tak, aby to nebola reklama) :D x))D OD Generi*y (hviezdička je c), volá sa to Omega - 3 mastné kyseliny - čiže rybí tuk. Ak to necháš dlhšie vo vode alebo na linke, rozpustí sa ti to a bude ti celý dom smrdieť rybacinou. Preto rýchlo vybrať, prehltnúť a schovať naspäť to škatuľky.
Viete poradiť kvalitný rybí olej? Mám záujem radšej vo forme kapsúl,než tekutý .
zdravím Vás, mam 50, densitometria -odvápnená. Kúpila som si žraločiu chrupavku + rybí olej v tobolkách(fi: GS-Green Swan, GS Omega3-350mg w-3nenasýt.mast.kyselín v 1000mg ryb.oleja)+ tekutý detský,dochutený..iný som nezohnala. ako čítam, asi nesprávne oleje.. Poprosím pána StanleyH, príp.kohokolvek, kto mi dá adresu,kde sa dá objednať ozaj nejaká špička kvality. vďaka