Ako mám presvedčiť rodičov aby sme mali psíka?

S_Miley

Ja som psíka mala a o pár mesiacov skončil u babky lebo sme sa sťahovali do novej bytovki a tú sú psi zakázané.

kyara

Samozrejme že aj rodičia by s tým psíkom museli žiť, ale všetky starosti ( pre mňa radosti) by boli na mne. A keby som sa náhodou vydala alebo odišla do zahraničia nikdy by som svojho psíka nenechala na krku rodičom.Okrem toho sám by bol veľmi zriedka.Túžba po psíkovi ma asi nikdy neprejde.A zbierať exkrementy nie je až také hrozné.

tiramisu

Ked som bola mala, chcela som psa, ale nasi nie. To iste v manzelovej rodine, tiez chcel psika, rodicia nedovolili. Teraz mame vlastny dom a psa nechceme. Nechce sa nam po nom dvihat hovienka:) Tak, ako preslo detstvo, presla aj tuzba mat psa.

datelinka

dobrá víla, však práve kvôli tomu času, u nás by to nebolo od 8 do 16, ale najskôr o 17:30 :-) takže to už by hraničilo s týraním zvierat. ja si myslím, že aj keď psík nekňučí a zvykne si aj na samotu, určite je radšej v spoločnosti.
kyara, ja si myslím, že tak ako napísal help, ty by si sa zahrala so šteniatkom a ostatné starosti o dospelého psíka by padli na hlavu tvojich rodičov. takže ak chceš psíka, musíš presvedčiť rodičov, že to oni chcú domáceho miláčika.

dobra vila

Datelinka, inac, nie kazdy psik knuci... Ten nas je doma taky dobry, ze ho mozeme nechavat sameho vnutri v rodinnom dome!! Zakazdym nas caka v okne na fotelke, kedy prideme :). Samozrejme, to je uz ina tema, ked niekto odide o 8smej rano a pride o 4tej... My to mame dobre, lebo mame flexibilne pracovne doby (rodicia), ja som zas niekedy cely den doma.
Ale s tym exkrementami suhlasim!!!!!

datelinka

kyara, ja som s odstupom času rada, že sa mi nepodarilo rodičov presvedčiť na kúpu psíka. teraz to vidím inak.
a najmä keď som počúvala ako susedom kňučal psík, keď odišli všetci preč z domu a on ostal sám.
kyara, ak raz budeš mať svojho psíka, nezabudni nosiť na prechádzky vrecká a zberaj za ním všetky exkrementy. prosím ťa o to. :-)