Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako mám presvedčiť rodičov aby sme mali psíka?

dobra vila

Nijako... vydrz par rokov a kup si ho, az budes byvat sama (resp.s partnerom). To bude najlepsie.
Ak byvas v panelaku, tak je to fakt pochopitelne, ze psika zamietaju. Aj preto, lebo by si sa o neho nestarala iba ty, ale museli by sa aj oni! A tvoji rodicia urcite maju aj ine starosti, ked psika nechcu. Mat psika je ozaj krasna vec, sama mam dvoch, ale je to aj kopa starosti. Psikovi nevysvetlis, ze teraz nepojdeme von, lebo sa mi nechce a podobne... su ako deti :D.
Ja myslim, ze je skoda presviedcat rodicov, ktori to zamietaju... nechaj to tak, vazne si ho zaobstaraj, ked sa osamostatnis.
Vies... ono ty mas uz 15 rokov, za par rokov pojdes na vysku, do zahranicia, alebo sa vydas... a psik zostane "na krku" im...
Aj ked druha vec, ze keby ho mali, oblubia si ho raz-dva a nedaju nan dopustit... no ked nechcu, tak nechcu...
Alebo popripade skus take nieco, ze docasna opatera pre psikov. Su psiky, ktore nemaju domovy, a preto im pracovnici utulkov a ini dobrovolnici hladaju docasne domovy (na 2 tyzdne a viac), tak skus to, ci by ti rodicia povolili, aj ked pochybujem... Tam by mozno aj zmakli a dovolili ti nechat si bud toho psika, alebo doniest natrvalo ineho.