Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam anorexiu? nepytam sa ako niektore kt. aj tak vedia ze ju maju

Príspevok v téme: Mam anorexiu? nepytam sa ako niektore kt. aj tak vedia ze ju maju
blondinka_BA

ahoj.
V septembri 2008 som vazila 80kg.
v septembri 2009 som vazila 72kg.
teraz je april a ja vazim 62kg

mam 18 rokov. od 14 do 17 som mala bulimiu. dostala som sa z nej sama, bez toho aby niekto vedel ze som nou trpela. stale ma to ale obcas napada.ze to spravim.

ked sa pozriem do zrkadla tak vidim spuchnuteho cloveka a cim dalej tym tucnejsieho. ked ma niekto nahneva tak prve co mi napadne su vety typu, sak pockajte ked budem chuda atd. nemyslim na nic ine ako na to ko vyzeram.

twitinka55

Ahojte. Som študentkou VŠ v BB, študujem psychológiu 3.ročník. Robím teraz bakalársku prácu a výskum zameraný na anorexiu a bulímiu. Avšak mám veľmi málo respondentiek, ktoré mi vyplnili dotazník, tak by som vás chcela veľmi pekne porposiť, či by ste mi s tým nepomohli. stačí napísať na môj mail: tatiana.palffyova@gmail.com a ja by somm vám poslala späť dotazník, ktorý môžete aj elektronicky vyplniť. Ale bohužiaľ, potrebujem to čo najskôr. ďakujem pekne. tatiana :)

veronika_

viem ze too nie je veda ;-), len ja sa absolutne nedokazem prisposobit, ked chodim na vysku teraz prvy rok a to moje stravovanie je v prvom rade nepravidelne a ked sa najem prvykrat az vecer tak potom mi je na vracanie, aj sa parkrat zial stalo, ze to islo von :/ a na cvicenie tiez uz nie je cas, ja som bola denne zvyknuta cvicit aspon dve hodiny...myslim ze tych 5 kil na mesaic je akurat :), aj ked mi vlasy dost padali a dolamali sa mi nechty, dufam ze si najdem konecne na seba cas, lebo som uz strasne rozkysnuta, som vysoka 180 a pribrala som na 71, hnus :(( na 55 by som chcela ist do polroka

kvietok2

veronika..tak da sa povedat,ze som kompletne zmenila styl zivota :) rano jogurt+vločky..hlavne to je moj zaklad :) na obed daka ta polievka a potom uz nejem..lebo mi nechuti..ale tak zas cokolada to je moje :D ale aj to s mierou..max kinder cokoladka za cely den..a hlavne tekutiny..vela som zacala pit cajiky :) a poctivo cvicim uz 4 mesiace 4x do tyzdna..ziadna veda to nieje..vsetko sa da..teraz mam 60 a stale sa citim byt velka :/ do jula by som chcela mat 50 a potom uz snad budem so sebou spokojnejsia

veronika_

kvietok
ako si schudla? ja som mala 75 kg v maji 09, v auguste 09 som mala 66kg (to bolo priserne ako som rychlo schdla, pat hodin denne na bicykli a na jedenie len salat a sem-tam som si nieco zamaskrtila) ale potom som zacala priberat a uz som opat na 71 ale cely ten cas mam take blbe myslienky ze musim schudnut a uz mi to nejde :/

kvietok2

ak ty trpis anorexiou,tak potom asi aj ja..ked som bola mladsia bola som dost tucna..vsetci mi to vykrikovali a ukazovali na mna prstom..az kym som mynuly rok v auguste09 nedosiahla vahu 75 v decembri09 som uz mala 70 teraz mam 63kg a stale to ide dole.mam viac menej odpor k jedlu a ked sa pozeram do zrkadla..tak nechapem..stale chudnem..vidim to na vahe a aj na centimetroch..no pri pohlade na seba stale vidim tu "velrybu" ako mi hovorievali..

smiii

kludne mozes mat poruchy prijmu potravy a pritom nemusis mat len cistu anorexiu alebo cistu bulimiu. Je vela stupnov medzi tym a su velmi individualne. Nestracaj cas, roky zivota ti plynu, a chod sa liecit, nech to mas cim skor za sebou. Odkladanim to len odsunies na neskor a ak sa to aj na cas zlepsi, neskor sa ti to moze zas objavit v ovela vecsej intenzite.

lyla

pri anorexii je váha už extrémne nízka a ženy zvyčajne prichádzajú o menštruáciu. ale očividne máš problém so stravovaním a vnímaním vlastného tela, ja by som odporúčala vyhľadať psychológa.

blondinka_BA

Dakujem za nazor :)

neviete niekto, ze keby som isla do pezinka, pretoze ja by som chcela mat 58kg a menej by som nechcela, len ze ci by sa dalo ist do pezinka na pinelovu ze nech ma vyliecia uplne z tej bulimie ale aby som tam nepribrala, lebo aj tak budem mat normalnu vahu (?)

lllll

PPP nie je ani tak o vahe ako o postoji a pristupe k jedlu! a k svojmu telu
zjavne z popisu mas problem s poruchou prijmu potravy, a mas nieco medzi anorexiou a bulimiou, na tvojom mieste by som to podchytila este predtym nez sklznes do jednej alebo opet tej druhej