Nemam nikoho... Niekedy som mala kamaratky, vsetko... Teraz nemam nic. Aky je dlhy tyzden, tak taka je dlha moja chvila. Hoc mam priatela uz vyse 5 rokov, ktory je aj tak vacsinou casu na sluzobkach, ja nemam nikoho, doslova NIKOHO!!! Nikto sa o mna nezaujima,nezavola, nenapise... A aj moj priatel ak je doma radsej vnima priatelov ako mna. Ja uz nevladzem. Byt sama je hrozne, nemat sa s kym porozpravat je hrozne :(
Nemam kamaratov
..kukush ty si ze stupavy? :)
melissaa vies vobec kde je stupava?
No ked myslis
mariaa, podla mna si treba len kupit psa alebo rybky:)) a nepoddavat sa tuzbam po nejakej nezistnej laske s clovekom lebo je to v praxi takmer nonsens.
kikush, ale Stpava je dalekoo :)
LENIVA
BEZKYD 2.4. to napisal velmi dobre...
...keby si mala plno priatelov a zistila by si ze ta len vyuzivaju,tiez by ta to TRAPILO...
...a to,ze si niekedy mala vsetko,je to normalne-ZIVOT SA MENI A S NIM AJ LUDIA atd.
tiez som mala a poznala nenormalne vela ludi/sak aj poznam,len rokmi s niektorymi sa uz nestretavam/s kazdym som vychadzala perfektne-nemala som nikdy problem zo zoznamenim a komunikaciou...ale rokmi som o vela znamich a kamaratiek/tov prisla LEN KOLI TOMU, ZE SA ZMENILA DOBA ATD.A VSETKO OKOLO...
tiez ma to trapilo,az kym som nepochopila,ze TO NIE JE MOJ PROBLEM A ZE KED IM UZ NEZALEZI NA KAMARTSTVE TAK JA SA NIKOMU VNUCOVAT NEBUDEM...
a BEZKYD to vystihol presne,niekedy sa ludia len strataju koli tomu,ze toho druheho k niecomu potrebuju...
to sedi,tiez ked som mala ex svokru vysoko postavenu-tak sa mi ludia a kamosky-CEST VINIMKAM pchali do r...
ked sa doba zmenila ja som sa rozviedla BOLO PO NIEKTORYCH KAMARATSTVACH...
a verim,ze keby som sa teraz dostala na post nejakeho VYSOKEHO POSTAVENIA,ALEBO BY SOM SA NEJAK DOSTALA NA VYSLNIE si pis,ze mam zasa PLNO KAMOSIEK...:0))))
ZIVOT JE UZ TAKY,A MY HO NEZMENIME...skus sa skontaktovat s nejakou starsou kamoskou,co si ju uz dlho nevidela atd.tu ti na fore tazko niekto pomoze,alebo poradi...je to len na tebe,co budes robit...prajem ti vela stastia
za co? :)
Ja som za:)
Som na tom rovnako.
denisa78
To naozaj sa to tak na výške zmenilo? V inej téme som zas čítala zlú skúsenosť. :D Fakt neviem čo z tej výšky bude teda.
beskyd..takto si ty oneeee do vlastneho hniezda? :))