Nemam nikoho... Niekedy som mala kamaratky, vsetko... Teraz nemam nic. Aky je dlhy tyzden, tak taka je dlha moja chvila. Hoc mam priatela uz vyse 5 rokov, ktory je aj tak vacsinou casu na sluzobkach, ja nemam nikoho, doslova NIKOHO!!! Nikto sa o mna nezaujima,nezavola, nenapise... A aj moj priatel ak je doma radsej vnima priatelov ako mna. Ja uz nevladzem. Byt sama je hrozne, nemat sa s kym porozpravat je hrozne :(
Nemam kamaratov
leniva
a ake to bolo na strednej? ked hovoris ze prichodom na vysku sa to zmenilo?
preco sa nezaregistrijes na nejaku spolocensku stranku ako je napriklad facebook alebo twitter.tam si mozes najst vela priatelov aj ked viem ze virtualny priatelia nenahradia tych naozajstnych a nemozes si s nimi zajst na kavu, ale aspon sa s nimi mozes porozpravat.ked chces napis mi na icg: 398-466-043.alebo pokial nemas icq tak pokojne aj na mail: bronicka.br@gmail.com. slubujem ze ti urcite odpisem.a dovtedy ti drzim palce...
Veď tu nechajte svoje maily, aj anonymne, a mozete si aspon pisat, mozno sa stretnete niekedy v lete na kolektivnej gulaspartii alebo co.
aj ja som vyrastala v stupave,kde tam kocky byvate? tam sa uz vela zmenilo,nebola som tam uz roky...
leniva, vies čo...? Ja som mala kamarátky,dosť dobré,ale zistila som,že ma za chrbtom tak ohovárajú,že som rada,že už nemám s nimi nič spoločné...Radšej nemať žiadne,ako také falošné jak boli oni...
leniva, no skoda, ze nie si z BA.. inak, preco si si dala taky nick? ;)
a mam 22. A na strednej to bolo ine, po prichode na VS sa vsetko zmenilo :/
No ja som zabudla nejako na Vas. Som z PO 8-)
Ano som:)