ahojte meska mi to skoro uz 3 tyzdne test som si robila jeden hned v prvy den vlastne ako som mala dostat menzes ale bol negativny po tyzdni som si spravila dalsi a tiez negativny ale podotykam ze pred nim ale 2 hodky som mala na pripitok jeden stamperlik mali sme oslavu to bolo poobede ..ten prvy som si robila rano.Potom ma strasne zacali boliet prsia a bradavky... brucho ma neboli sem tam ma v nom tak pichne ale nie silno..no sem tam ma slabo pobolieva ale len zopar minut no a teraz v sobotu to budu 3 tyzdne co mi nic nechodi ....dalsi test sa bojim spravit lebo sa bojim ze zase uvidim len jednu ciarocku:( teplotu mam zatial kazde rano (bazalnu) 37,1 alebo len 37.Neviem ci este pockat do soboty a ked bude negativny a samozrejme nedostanem menzes pojdem v pondelok na gyndu .... co myslite mozem byt po tomto vsetkom tehotna aj napriek tomu ze som mala testy negativne? potesim sa kazdej odpovedi.Dakujem
test,teplota,meskanie skoro 3 tyzdne... pomoooc radu ....
z celého srdca teda... to nie je tajný kód... :D
tvoj príbeh krajšie ani nemohol skončiť... gratulujem a prajem vám to z celého ♥... :)
no vecer som to povedala priatelovi ze cakame baby... (pravdepodobne)takeho vyteseneho som ho este nevidela.... a hned z:budem tatinko???? a pozeral na mna a nechcel verit ked som mala 2 testy negativne.A potom ma silno objal ...ach jaka som stastnaaa,len stve ma to brusko ze ma boli ... a ved uvidim co povie v pondelok doktorka.Priatel hned nad postielkou a nad kocarikom rozmyslal a ze tak v lete aby bola svadba :D :D :D tak to sme zatial este nechali tak este uvidime ci vlastne na 100 percent som tehotna:)Aj mienka mame vybrate. Chlapec Leonard a dievcatko Alexandra:)
dakujem jajmiska aj tebe :)
jeej kachoraaa, to je super, gratulujem :) a drzim palce na nasledujuce mesiace
dik moc:) nebojkaj aj ty urcite budes... to ked sa clovek snazi a snazi tak je to tusim co najneskor ze sa podari a kto nechce je hned.Ale aj tak mam stale taky strach ze ked pojdem v pondelok na gyndu ze mi povie ze nic necakam :( ja som inak taka ze si viem vela veci vsugerovat ..ale tak hadam 2 ciarky na teste sa nedaju vsugerovat a carodejnica niesom :D
no, my sa snazime uz 5ty mesiac a zatial nic a ked idem po meste len na same kociky narazam, tak mi je to troska luto, ale gratulujem ti velmi, uzi si to :-)
no ved to aj ja idem na ulicu a skoro vsetky moje kamosky uz kocik pred sebou ....tak sm vzdy tuzila uz aby to prislo.My sme sa snazili pol roka a to som posledne mesiace brala baby calibrum. a Dakujem som strasne stastna :)
no ved to aj ja idem na ulicu a skoro vsetky moje kamosky uz kocik pred sebou ....tak sm vzdy tuzila uz aby to prislo.My sme sa snazili pol roka a to som posledne mesiace brala baby calibrum.
kachora take jemne bolesti mozes pocitovat...
gratulujem ti velmi... aj ja by som chcela, vsade okolo mna vidim taky babyboom a nam sa stale nepodarilo, vy ste sa ako dlho snazili?