test,teplota,meskanie skoro 3 tyzdne... pomoooc radu ....

Príspevok v téme: test,teplota,meskanie skoro 3 tyzdne... pomoooc radu ....
kachoraaa22

ahojte meska mi to skoro uz 3 tyzdne test som si robila jeden hned v prvy den vlastne ako som mala dostat menzes ale bol negativny po tyzdni som si spravila dalsi a tiez negativny ale podotykam ze pred nim ale 2 hodky som mala na pripitok jeden stamperlik mali sme oslavu to bolo poobede ..ten prvy som si robila rano.Potom ma strasne zacali boliet prsia a bradavky... brucho ma neboli sem tam ma v nom tak pichne ale nie silno..no sem tam ma slabo pobolieva ale len zopar minut no a teraz v sobotu to budu 3 tyzdne co mi nic nechodi ....dalsi test sa bojim spravit lebo sa bojim ze zase uvidim len jednu ciarocku:( teplotu mam zatial kazde rano (bazalnu) 37,1 alebo len 37.Neviem ci este pockat do soboty a ked bude negativny a samozrejme nedostanem menzes pojdem v pondelok na gyndu .... co myslite mozem byt po tomto vsetkom tehotna aj napriek tomu ze som mala testy negativne? potesim sa kazdej odpovedi.Dakujem

kachoraaa22

no vecer som to povedala priatelovi ze cakame baby... (pravdepodobne)takeho vyteseneho som ho este nevidela.... a hned z:budem tatinko???? a pozeral na mna a nechcel verit ked som mala 2 testy negativne.A potom ma silno objal ...ach jaka som stastnaaa,len stve ma to brusko ze ma boli ... a ved uvidim co povie v pondelok doktorka.Priatel hned nad postielkou a nad kocarikom rozmyslal a ze tak v lete aby bola svadba :D :D :D tak to sme zatial este nechali tak este uvidime ci vlastne na 100 percent som tehotna:)Aj mienka mame vybrate. Chlapec Leonard a dievcatko Alexandra:)

kachoraaa22

dik moc:) nebojkaj aj ty urcite budes... to ked sa clovek snazi a snazi tak je to tusim co najneskor ze sa podari a kto nechce je hned.Ale aj tak mam stale taky strach ze ked pojdem v pondelok na gyndu ze mi povie ze nic necakam :( ja som inak taka ze si viem vela veci vsugerovat ..ale tak hadam 2 ciarky na teste sa nedaju vsugerovat a carodejnica niesom :D

isabella

no, my sa snazime uz 5ty mesiac a zatial nic a ked idem po meste len na same kociky narazam, tak mi je to troska luto, ale gratulujem ti velmi, uzi si to :-)

kachoraaa22

no ved to aj ja idem na ulicu a skoro vsetky moje kamosky uz kocik pred sebou ....tak sm vzdy tuzila uz aby to prislo.My sme sa snazili pol roka a to som posledne mesiace brala baby calibrum. a Dakujem som strasne stastna :)

kachoraaa22

no ved to aj ja idem na ulicu a skoro vsetky moje kamosky uz kocik pred sebou ....tak sm vzdy tuzila uz aby to prislo.My sme sa snazili pol roka a to som posledne mesiace brala baby calibrum.

isabella

kachora take jemne bolesti mozes pocitovat...
gratulujem ti velmi... aj ja by som chcela, vsade okolo mna vidim taky babyboom a nam sa stale nepodarilo, vy ste sa ako dlho snazili?