ahojte meska mi to skoro uz 3 tyzdne test som si robila jeden hned v prvy den vlastne ako som mala dostat menzes ale bol negativny po tyzdni som si spravila dalsi a tiez negativny ale podotykam ze pred nim ale 2 hodky som mala na pripitok jeden stamperlik mali sme oslavu to bolo poobede ..ten prvy som si robila rano.Potom ma strasne zacali boliet prsia a bradavky... brucho ma neboli sem tam ma v nom tak pichne ale nie silno..no sem tam ma slabo pobolieva ale len zopar minut no a teraz v sobotu to budu 3 tyzdne co mi nic nechodi ....dalsi test sa bojim spravit lebo sa bojim ze zase uvidim len jednu ciarocku:( teplotu mam zatial kazde rano (bazalnu) 37,1 alebo len 37.Neviem ci este pockat do soboty a ked bude negativny a samozrejme nedostanem menzes pojdem v pondelok na gyndu .... co myslite mozem byt po tomto vsetkom tehotna aj napriek tomu ze som mala testy negativne? potesim sa kazdej odpovedi.Dakujem
test,teplota,meskanie skoro 3 tyzdne... pomoooc radu ....
ahojte babenky je to neuveritelne a stale tomu nemozem uverit ale dnes rano som si spravila test a len s malou dusickou som na neho pozerala a tam dve ciarockyyyyyyyyyyyyy huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa boze aka som stastna strasne ... ja tomu stale memozem uverit :):) v pondelok pojdem hned aj na gyndu bo ma pobolieva brucho a neviem ci ma pobolievat alebo nie.Neviete ?
skus este raz test a hned ranny moc, vyzera to, ze si tehotna...
no aj dnes som mala 37,3 to som este nemala ale pobolieva ma aj brucho hlavne v robote ked na nic ine nemyslim ked som doma tak neboli vobec
ach jaj,aj ja chcem uz cakat miminko a stale sa nic nedari:( beriem aj babycalibrum asi 3 mesiace a nic nezabera:( a ked si tu citam ako hocijaka babenka len raz spravy chybu a je hned tehotna :( ja sa mozem snazit ako chcem kolko chcem tak nic:( a z toho cakania som veru aj unavena.Kedy uz aj ja niekomu oznamim ze cakam babo?no mam teda depku dnes nejako:(
ozaj este ma napadla taka blba otazka asi ....ked si robim ten test tak mam test hned ponorit do tepleho mocu alebo aku by mal mat teplotu?izbovu? bo v navode to nieje.Ale myslim ze hned
dakujem vam .. no je inak veru aj dost mozne ze si to tou psychikou oddalujem ale silno duuufam ze tam je este sanca..o babo sa snazime pol roka :( a zatial stale nic
Tá zvýšená bazálna teplota okolo 37 oC, ak sa drží viac ako 18 dní je veľká pravdepodobnosť, že si tehotná.
Záleží, či si teplotu meriaš dlhodobejšie
a či si pozorovala plodný hlien a iné príznaky plodných dní, teda, že bol tvoj cyklus ovulačný. Test si robila asi veľmi zavčasu. Držím palce.
podla toho ako popisujes svoj cyklus, tak toto neni standardna situacia ... podla mna je fakt mozne ze si tehotna, len to este tie testy neboli schopne zistit. Druha moznost je, ze ti menzes meska kvoli psychike (chces, aby neprisiel) .. jednoznacna odpoved fakt len od lekarky (krvny test, ultrazvuk) ... drzim palce, aby tam tie dve ciarky cim skor boli :)
ked ti meska menzes a test yvsiel negativne tak asi tehotna nebudes..
a alkohol nema vplyv na test
no ja som mavala pravidelny kazdy 29 den rano .... ale pokial sme sa nezacali snazit o babo ... tam potom boli ale 3 dnove meskania.