Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

test,teplota,meskanie skoro 3 tyzdne... pomoooc radu ....

Príspevok v téme: test,teplota,meskanie skoro 3 tyzdne... pomoooc radu ....
kachoraaa22

ahojte meska mi to skoro uz 3 tyzdne test som si robila jeden hned v prvy den vlastne ako som mala dostat menzes ale bol negativny po tyzdni som si spravila dalsi a tiez negativny ale podotykam ze pred nim ale 2 hodky som mala na pripitok jeden stamperlik mali sme oslavu to bolo poobede ..ten prvy som si robila rano.Potom ma strasne zacali boliet prsia a bradavky... brucho ma neboli sem tam ma v nom tak pichne ale nie silno..no sem tam ma slabo pobolieva ale len zopar minut no a teraz v sobotu to budu 3 tyzdne co mi nic nechodi ....dalsi test sa bojim spravit lebo sa bojim ze zase uvidim len jednu ciarocku:( teplotu mam zatial kazde rano (bazalnu) 37,1 alebo len 37.Neviem ci este pockat do soboty a ked bude negativny a samozrejme nedostanem menzes pojdem v pondelok na gyndu .... co myslite mozem byt po tomto vsetkom tehotna aj napriek tomu ze som mala testy negativne? potesim sa kazdej odpovedi.Dakujem

jajmiska

Myslim ze alkohol by nemal mat vplyv na vysledok testu. Hcg mohlo byt este prilis nizke (zalezi aj od citlivosti testu), takze malilinka sanca tam este je ... ak si este budes robit dalsi test, tak skus radsej zasa hned rano .. alebo chod rovno tej doktorke .. ak mavas aj inokedy nepravidelny menzes, tak sanca je skor mala ...