Pri puse sa uhne

Príspevok v téme: Pri puse sa uhne
nechapem

ahoj, podla vas je normalne ze dievca po cca 2 mesiacoch chodenia ked jej idem dat pusu (akoze ked sa stretneme) na pery tak UHNE? proste ze len na lico, som take nikdy nezazil a uz neviem mam ju fakt rad ale mam pocit ze nieco nieje v poriadku, sama od seba da pusu strasne malo kedy to je fakt vsetko na nas ako muzoch zobrat si to pobebat to a hodit domov alebo ako to dnes vlastne je zeny uz neukazuju city skoro vobec? nechcem posobit precitlivelo ale toto ma vie fakt nabebat poriadne ked uhne a ja na lico mam dat pusu (sex uz bol, nie je to ta faza chodenia po vonku za ruky)

CoachTomas_sk

Pouvazuj: Chodia spolu 2 mesiace, to ešte poriadny vzťah nie je. Očividne má ona s niečím problém, zrejme s dôverou. A možno len autorovi smrdí z úst, to ťažko zistíme.

Tomáš

CoachTomas_sk

Ahoj,

užívaj si sex a kašli na bozkávanie. Bozkávanie je pre niekoho viac intímne, možno preto sa tomu vyhýba.

Coach Tomáš

petronneta

ahoj Pala,
Tvoj prvý vzťah evidentne skončil. Aspoň si nemôžeš povedať, že mať vzťah Ti nie je súdené, ale tento chlap Ťa nemiluje a súdený Ti nie je.
Pravda bolí, ale maj trochu hrdosti. Bývate spolu? Nie? Nechce chodiť s Tebou von?
Nechce mať sex a uhne pred bozkom?
Je to jasné.

Pala

Čo to môže byť prosím vás keď muž odmieta mať so mnou sex a keď mu idem dať pusu tak sa mi uhne. Keď s ním chcem mať sex tak sa vyhovorí že ke unavený a že ide spať. A ani von nechce so mnou už chodiť. A keď sme vonku na dvore tak keď mu chcem dať pusu tak ma odsunie. No a keď sme chodili spolu napr. do obchodu tak mi nechcel dať pusu a stále sa obzerá po iných babách na cecky a zadok a keď mu poviem že nek sa nedíva na ne tak poviem mj vždy a čo si ich mám vypichnúť. Ja mám prvý vzťah. No on je môj prvý. Ďakujem za radu.