Pri puse sa uhne

Príspevok v téme: Pri puse sa uhne
nechapem

ahoj, podla vas je normalne ze dievca po cca 2 mesiacoch chodenia ked jej idem dat pusu (akoze ked sa stretneme) na pery tak UHNE? proste ze len na lico, som take nikdy nezazil a uz neviem mam ju fakt rad ale mam pocit ze nieco nieje v poriadku, sama od seba da pusu strasne malo kedy to je fakt vsetko na nas ako muzoch zobrat si to pobebat to a hodit domov alebo ako to dnes vlastne je zeny uz neukazuju city skoro vobec? nechcem posobit precitlivelo ale toto ma vie fakt nabebat poriadne ked uhne a ja na lico mam dat pusu (sex uz bol, nie je to ta faza chodenia po vonku za ruky)

moj_nazor

nema ineho? (pripadne ci nie je do niekoho zalubena) - to sa asi nedovies... ale ked sa vzijem do situacie, tak asi by som k tomu partnerovi necitila asi 100% naklonnost, keby som sa uhybala.. ved to je medzi partnermi to najkrajsie - bozky, objatia a pod..

onáá

Kto povedal že ju máš za to zjazdit? :) povedz jej že nútiť ju do toho nebudeš ale nech ti vysvetlí že prečo sa uhne...

Khana

Co cakam ako odpoved? No odpoved :) Nemusis ju hned zjazdit, ale normalne sa opytat, citlivo.
Pytas sa nas ci je to normalne. Ano aj nie. Moze to byt za istych okolnosti normalne a za inych aj nenormalne.

nechapem

hej a co cakas ako odpoved? a ked uz ju zjazdim tak sa to nebude ratat potom bude davat "nutene" pusu chapes co myslim