ahoj, podla vas je normalne ze dievca po cca 2 mesiacoch chodenia ked jej idem dat pusu (akoze ked sa stretneme) na pery tak UHNE? proste ze len na lico, som take nikdy nezazil a uz neviem mam ju fakt rad ale mam pocit ze nieco nieje v poriadku, sama od seba da pusu strasne malo kedy to je fakt vsetko na nas ako muzoch zobrat si to pobebat to a hodit domov alebo ako to dnes vlastne je zeny uz neukazuju city skoro vobec? nechcem posobit precitlivelo ale toto ma vie fakt nabebat poriadne ked uhne a ja na lico mam dat pusu (sex uz bol, nie je to ta faza chodenia po vonku za ruky)
Pri puse sa uhne
S niekym ta podvadza.
mne sa este anir az neuhlo ziadne dievca...bud ma ma naozaj rada alebo proste nestiha sa uhnut :DD
Nesmrdí ti z úst? V akom stave máš chrup? Moj bývalý ho mal v hroznom stave....tiež som mu nedokázala dať pusu. Hnusilo sa mi to, ale keďže mi na ňom záležalo /vtedy.../, nedokázala som mu to povedať do očí.
neviem prečo sa jej priamo neopýtaš. tu môžu ľudia špekulovať prečo ale to vie len ona. napr. možno preto, že picháš. alebo preto, že nechce aby si jej zotrel rúž. alebo ti naozaj páchne z úst. miesto dohadov to chce komunikáciu.
je to krute,ale myslim,ze ta jednoducho nelubi (a je jedno,ze sex uz bol, to s tym nema nic spolocne). mam s takymto spravanim svoje skusenosti.
no a co sa tyka francuzaku bozkavate sa normalne? teda casto ako to byva u zalubencov? ci aj tam je deficit?
myslel som pusu na pery akoze ahoj a nie francuzak.. tam asi tazko slintat.. ani jazyk tam neni...
a tak skús v rámci hry ked budete sami že jej dáš pusu na líčko potom na noštek na čelíčko na očičko na uško a pery snád nevynecháš =)))
Ja osobne som zazila jeden maly problem co sa tohto tyka, ale nemyslim ze by to bolo to iste. Islo o to, ze partner mal strasne draplavy jazyk, ako keby si po nom denne chodil struhadlom, aj tak vyzeral, to som sa uz vazne vyhybala kazdej puse aby to nevyustilo do bozkavania, bolo to neprijemne. Ten vztah veru dlho nevydrzal :)
A este nikdy ste sa nebozkavali na pery? Ak ano, popremyslaj ako to prezivala, tam sa nieco v nej mohlo udiat. Ak nie, tak nie je nic lahsie ako sa spytat jej priamo, ze preco nechce pusu na pery. Mne to tiez robilo dost problem mozno aj rok, sliny dych, nezvyk, neistota atd. Teraz uz vcelku normalka po 2 rokoch,no i tak obubujem vacsmi nezne pusinky na usta, ci pusy na licko, nez slintave fancuzaky, to fakt nemusim.