Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poradte, co urobit

Príspevok v téme: Poradte, co urobit
Venda

Ahojte. Mam takyto problem a rada by som pocula vasu radu ci nazor.

Mala som priatela, na ktorom mi velmi zalezalo, bohuzial viac, nez na sebe. Napriek tomu, ze v skutocnosti taka nie som, vo vztahu s nim som bola az prilis submisivna a zo strachu, aby sa so mnou nerozisiel, som bola pre neho ochotna urobit cokolvek. Co sa asi stalo? Prekvapenie - rozisiel sa so mnou:-). Vraj kvoli tomu, ze by sa mi nemohol venovat kvoli praci, ale v skutocnosti to bol galantny sposob, ako vyjadrit, ze ma uz ma na haku...
Bohuzial, ani rozchod som nezvladla so vztycenou hlavou, ale so slzami a prosikom, aby si to rozmyslel.
Dohodli sme sa, ze budeme kamarati, ale neverim, ze to tak z jeho strany aj naozaj bude. Ja ho mam stale velmi rada a tuzim ho ziskat spät, ale uvedomujem si, ze si zaroven musim vazit samu seba. Napisala som mu velmi hrdy mail, kde mu chcem ukazat, ze ma ten rozchod az tak nevzal a ze dokazem zit aj bez neho, s dufanim, ze ho tym nejako vyprovokujem. No zatial som nenabrala odvahu mu ho odoslat... Stale vaham medzi tym, ci sa na to vykaslat, alebo este zabojovat...
Ak zabojovat, tak ako, aby ho to este viac neodradilo?

tammmara

suhlasim naty potom je to len zbytocne trapenie ...sustavne o tom pisat s nim rozoberat . Ja ho uz nezaujimam a v podstate ani ja jeho lebo ma ju ... kazdy si zijeme po svojom .Hoci mam na neho stale tazke srdce ...

Natty23

neposielat!!!ten "hrdy"mail by som na jeho mieste povazovala za dalsi zufaly pokus...rozisli ste sa...treba zdvihnut hlavu a pomali zabudnut a zit svoj zivot..pre nieco sa s tebou rozisiel a tak nema zmysel pri sebe niekoho na silu drzat

tammmara

Zabudni nanho , nevolaj , nepis nerozoberaj a nevracaj sa k tomu co BOLO . Uz ho nezaujimas .... Stale si jeho kamoska. Hmm tak toto poznas aj ja som bola staaale velmi dobra kamoska. Na ktoru zabudol hned ako si nasiel ju . Uz ho nezaujimam a pri tom to cele trvalo rok a pol ... A zrazu konec. Tiez to obcas velmi tazko znasam ale snazim sa . A reci ze mu na tebe zalezi a ze si jeho kamoska.... Keci najhrubsieho zrna. Dobre vies ze uz to nikdy nebude take ako to bolo . Chces to vratit , chces aby to bolo znova pekne ale ked s a to raz nabura uz nikdy to nebude ono . Ber to ako navzdy uzavretu kapitolu .... Ver ze viem ake to boli . Prist o cloveka ktoreho lubis.... Ale ty muss ist dalej pretoze niekde tam dalej ta caka laska... Ktora bude rovnako pekna ako bola tato . Len musis verit ze bude mat krajsi koniec ! Drz sa .

ejha

Hlavne pred nim nehrat divadlo a snazit sa tolerovat jeho rozhodnutie. Urcite to nebolo zo dna na den. Odkedy si zacala hrat submisivnu, len aby sa s tebou nerozisiel, odvtedy to on asi pocitoval ako natlak a tych, tkorych lubime nemanipulujeme a netlacime na nich. Koniec hry, musis celit pravde, i ked na konci vztahu, no vzdy lepsie nez nikdy. Zahod falosnu hrdost, ty si ovela viac, nez si o sebe myslis.

sun08

Hlavne si musis uvedomit,ze ak sa s tebou rozisiel,tak momentalne netuzi po ziadnom maile,kontakte,opisovania situacie,vysvetlovani...povedali ste si koniec.
Ci ta neskor vyhlada,nakontaktuje..to mozno ani on sam teraz nevie.ale podla mna kamaratstvo,kde jeden stale lubi nefunguje.

Venda

Ale iba som mu chcela ukazat, ze ma to nerozhadzalo, no ktovie, mozno prave tym, ze mu napisem, sice slusne, ale odmerane a hrdo, tak mu dam najavo, ze este na to myslim..
Sice sme sa dohodli, ze mozme obcas ist spolu na kavu, ako kamarati, a hoci mne by na kamaratstve s nim velmi zalezalo, obavam sa, ze on si uz ani nespomenie.. Ak by som mu napisala, tak sa mu pripomniem, ale asi je to blbost... Pomoc, uz davno nie som pubertacka, aby som riesila taketo "hluposti", ale laska vas obcas dovedie k zufalym cinom...

sway

Neposielat!Hrdy mail je ciste zufalstvo.Ak priatel bude chciet byt s tebou,pride sam a len vtedy ziskas sancu zachovat si hrdost.Ak ti ju neda,pohni sa dalej.Jeho chyba:-)

moob

Veru tak..neodpise nan..nevyprovokujes ho..iba sa budes viac trapit..ak vztah raz ukoncil,tvoje hrde pokusy bude ignorovat alebo ti napise nieco co ta este viac zarmuti..to by si chcela?asi nie,ze?chces mat pocit,ze si nieco spravila,snazila si sa,ale zial muzi toto neocenia..

kašlat

onsi ten hrdy mail prečita a to je asi tak všetko, akurat ty budeš mat pocit, že si urobila niečo hrde...ked sa s tebou rozišiel je to už definitivne a ak si naozja seba samu vážiš,tak si najdi ineho chlapa alebo sa venuj iným koníčkom nejakým a najdeš opat samu seba