Ahojky. Kto má skúsenosti, alebo počul o tom že ak si človek pred behom či bicyklovaním obtoči bruho celofánom tak ten tuk sa skôr spáli???..chcela by som to vyskúšať, ale ešte zbieram informácie...preto za Vaše info dík
Pomáha celofán obtočený kolo brucha pri behu spaľovať tuk?
no to hej, ale potom to mas zajedno schudnes ale narobis si kozne problemy ne?
a este telo uvolnuje viac energie, lebo ju spotrebuva na ochladenie tela.
2 zuzic no ta logika tam bude asi v tom ze je to tam v teple sa to tam poti proste je to nalozene v tom pote a teple a akoze sa ten tuk rychlejsie rozpadava....
celofan??? chcem pocut tie komentare keby som zacala behavat oblepena jak ufonik:))
ale keby to pomahalo...tak by som aj bola za:) no logiku v tom nevidim...
No niekomu je to suma fuk akym sposobom schudne:)
Hlavne,ze ma na vahe o nieco menej:)
Ale je to len voda......ta sa vrati tak ci tak......cize je lepsie chudnut normalnejsim sposobom ako sa oblepovat celofanom a pod. :)
2 Help len to nevysvetlis niektorym ludom :) proste tu su aj fora o duchoch a takychto veciach ... inaq uznavam ze to znie logicky ale ak by to fungovalo tak by tak aj niekto cvicil ...(niekto kto sa v tom vyzna)
no zdrave to nie je urcite:)
skor tu saunu by som doporucil ...tam pokozka aspon moze dychat:)
2 Help ak by to bolo naozaj takto tak to je este ok :) lebo na tom bruchu toho vela nevypotis ale nevim niekto tui vravel o vyrazkach a tak proste nepride mi to moc zdrave pre tu kozu... ale nevravim nic :)
Ovecka- je to princip sauny:)
telo prehrejes a tym padom vylucis z tela vodu.....
Ale naberies to znova.