Pomáha celofán obtočený kolo brucha pri behu spaľovať tuk?

sade8

nie nadarmo sa predavaju v sporotovych potrebach oblecenie pre fitnes - ktore je vzdusne, dobre nemusis mat prave take drahe oblecenie, ale aby niekto na seba lepil igelit, aby ta pokozka nedychala tak to je moc.

0vecka

2 zuzic no ta logika tam bude asi v tom ze je to tam v teple sa to tam poti proste je to nalozene v tom pote a teple a akoze sa ten tuk rychlejsie rozpadava....

zuzic

celofan??? chcem pocut tie komentare keby som zacala behavat oblepena jak ufonik:))
ale keby to pomahalo...tak by som aj bola za:) no logiku v tom nevidim...

Help

No niekomu je to suma fuk akym sposobom schudne:)
Hlavne,ze ma na vahe o nieco menej:)
Ale je to len voda......ta sa vrati tak ci tak......cize je lepsie chudnut normalnejsim sposobom ako sa oblepovat celofanom a pod. :)

0vecka

2 Help len to nevysvetlis niektorym ludom :) proste tu su aj fora o duchoch a takychto veciach ... inaq uznavam ze to znie logicky ale ak by to fungovalo tak by tak aj niekto cvicil ...(niekto kto sa v tom vyzna)

0vecka

2 Help ak by to bolo naozaj takto tak to je este ok :) lebo na tom bruchu toho vela nevypotis ale nevim niekto tui vravel o vyrazkach a tak proste nepride mi to moc zdrave pre tu kozu... ale nevravim nic :)