Ahojky. Kto má skúsenosti, alebo počul o tom že ak si človek pred behom či bicyklovaním obtoči bruho celofánom tak ten tuk sa skôr spáli???..chcela by som to vyskúšať, ale ešte zbieram informácie...preto za Vaše info dík
Pomáha celofán obtočený kolo brucha pri behu spaľovať tuk?
mariaa- tak dobru noc a nech sa ti sniva ako sa chudne na pravej strane brucha:)
Zajtra mi napis:)
teoria jedna vec-prax druha :0))))
A-Z - ty si ako anjel z neba:))
vzdy prides vcas :)
Dik:)
ano dosla,lebo vstavam o 3:15 a uz mam na dnes dost...tak sa maj krasne a nech sa ti nesniva o tom celofane...:0))))
prijmi skutocnost,ze mam take skusenosti aj s kamoskou a prijmi to ako holy fakt...ze nam pomohol...
mariaa,
mylis sa, pretoze SELKTIVNE SA CHUDNUT NEDA. Len z partie brucha, len zo stehien. Chudneme zo vsadial. A kde je tuku najviac, odtial pojde najpomalsie. Opakujem sa, ale asi treba. Na odburanie tuku je potrebny kaloricky deficit. A nie cviky na danu svalovu partiu. Spalit tuk znamena znizit prijem (strava) a/alebo, zvysit vydaj (pohyb). Cvikmi na brucho - posilnujes brusne svaly co neznamena, ze cvikmi na brucho palis tuk na bruchu. Cvikmi na stehna - posilnujes stehenne svaly atd.
ti dosla stava......chapem:)
zabudni na to :0))))
ale ja chcem radu od teba.......som si uvedomil,ze ty si starsia a tym padom rozumnejsia.....pls.
:0))))) a potom posli tu na forum foto,ako si si to brucho vyformoval :0)))) tu jednu cast...nieco by som ti napisala,ale radsej nebudem pokusat...:0))))
HELP
daj si pohov...a porad si sam,ved aj nam radis a myslis si ze ty mas nejlepsie rady na svete,tak si porad a my si poradime tymi svojimi...ja som s tymi svojimi spokojna...a ty si porad sam...