Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

hops

prsník
ja mám 165cm/56kg podprdu som nosila 75/B, ale musela byť vypchatá(75/A bola malá)Pred konzultáciou som si myslela, že tak 280ml na konzultácii dr povedal, že 320-350ml čo ma zaskočilo na druhej konzultácii sme sa dohodli na 355ml som 6 dní po op a fakt spokojná.

prsnik

Babenky krásne ani mi neuveríte bola som dnes s dcérou posedieť a akože súhlasí ale skôr sa o mňa bojí.Presne mi povedala,že keby som mala 30 tak by to vedela pochopiť ale v mojom veku?Tak som jej vysvetlila že celý život žijem s týmto handicapom a zrejme to ešte nechápe lebo ona má naozaj pekné prsia.Som rada ani neviete ako ma to povzbudilo.A k tým mamám moja mamka má 73 a zrejme jej to nepoviem nikdy určite by nevedela o čom hovorím.A k tej veľkosti.Volala som dnes mojej dr.,že pre aku veľkosť sa rozhodla a ona že namiesto 280 dáma 320.Skoro som odpadla a vravím ja som chcela navrhnúť menšie a vy že väčšie.Teda ja sa nechcem z výšky pozerať len na prsia.Takže neviem ale mne sa to nezdá.Ja mám 168 a 55 kg.To bude na mňa veľa.Čo myslíte kto má s tým skúsenosti?

bianocka

lana12
lekár si vezme na sálu aj vačšie inplantáty skús mu povedať nech ti ich vloží a ak to bude pekné prečo nie...
prajem vela štastia a hlavne bez komplikácií

bianocka

lana12
skutočne zavážia aj miery ja mám 174cm 52kg a s odstupom času musím povedať že do vačších by som nešla.základ som mala č.1 a teraz 4. porad sa ešte s lekárom aby si si bola istá. 300 ml určite nieje málo.

Lucka_25

Ahojte baby,mám 25 rokov a rozhodla som sa pre silikónové prsia, čítam všetko možné na túto tému, len ma trocha odrádzajú možné komplikácie po operácii ...máte niektorá nejaké aj negatívne skúsenosti po vložení implantátov??

Laura S

lana12

teraz som si vsimla, ze mas velmi podobne podobne miery ako ja ( mam 176cm a cca 57kg . 300ml je fakt malo a navyse, kedze mas prsia nulky ako vravis, ak chces mat trojky, daj si vacsie implantaty, 300ml je fakt malo.

Laura S

lana 12

kolko merias a vazis a aky typ postavy mas? To urobi vela. A musis aj vediet, ake prsia si predstavujes. Mne 300ml urobilo iba slabe dvojky.Bola som velmi sklamana a to som predtym nemala ziadne prsia.

ela26

KlaudiaKE- nie nepovedala ani nemienim, priatela nemam takze da sa povedat, ze to ani nemam komu povedat jedine tym rodicom, ale to by nepochopili uz poznam ich reakcie, jednej kamaratke som uz nieco naznacila, no tej sa to tiez nepacilo...

lana12

Bianocka dakujem,
Takze nie je 300ml tak malo?
Lenze ja mam nulky aj od toho zalezi,Guba mi povedal ze sa mu nepacia velke prsia a ze tieto budu tak akurat,len co znamena tak akurat pre kazdeho ine, ja sa bojim teraz aby nebolo malo,ako citam rozne tieto prispevky kde baby hovoria ze by si kludn edali aj viac.