Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

Caute baby anak aj ja mam 165cm a 48kg. Neviem ake mi odporuci impl. lekar ale je tu niekto s podobnymi mierami? Ake mate impl. vy? Potrebovala by som si spravit prieskum. Aj by ma zaujimalo podla coho sa lekar rozhodne ci da anytomy alebo gulate. Neviete? Pacia sa mi prsia hrozne mooooc Dary Rolinc. Ta ma asi anytomy ze? Aj ja by som chcela nejake trojecky. Inak nepozna tu niekto p. DR. Karovičovu z kliniky prosanus? Viete ake je? ci je sikovna? alebo ma snou tu niekto aj priamo skusenost? Ale asi sa mi zda ze sa bojim cim dalej tym menej. Asi ste ma tu ukludnili babenky. xi

Laura S

bianocka

co su pre teba prsia velkost 4? lebo ja mam 600ml a mam trojky.Nemozes mat po 300ml vacsie prsia ako ja.

Laura S

prsnik

neboj sa, rozdiel 280 a 320ml je minimalny, nemas sa coho bat. Je to takmer rovnaka velkost, myslim, ze po operacii by si medzi nimi nevidela ziaden rozdiel.Velkost okolo 300ml nie je vela, urobi to pekne plne becka:o)

Laura S

hops

najhorsie na tom je, ze hned p operacii sa este neda tak celkom povedat, ci budes s velkostou spokojna alebo nie, pretoze je tam opuch a u niekoho velmi vyrazny, ten opuch celkom zmizne asi po 4 tyzdnoch a az potom je viditelny vysledok. Ja som tiez najskor bola nadsena a potom som sa modlila, aby sa uz nezmensovali:o( Ja ti samozrejme zelam, aby si bola spokojna rovnako, ako si teraz. Txch tvojich 355ml nie je malo a si nizsia ako ja, takze si myslim, ze budes mat pekne rpirodzene prisa:o) Drzim ti palce, nech sa ti to rychlo a krasne zahoji:o)

maja222

Prsník,
ja mám tiež 168 cm a 52 kg a dr. mi odporúčil veľkosť buď 280 ml alebo 320 ml anatomické. Na operačke sa rozhodne, ktorý mi bude pasovať. Ja som viac priklonená k 280 ml, tak sme na tom rovnako :-))

hops

prsník
Dr. povedal, že nebavme sa o ml, ale ja musím mať jasnu predstavu, že čo chcem. pomeral ma a ukázal nejaké foto podobných proporcií a aj výsledný stav a na základe toho došlo k 355ml.
Treba zabudnúť na to, že ona má toľko a aj ja budem mať s rovnakým implošom také cici......ty vieš čo chceš a dr má vedieť ako to dosiahnúť.....mudrujem ale aj ja som mala z toho guláš v hlave