miu miu
to sa neda vediet, ci tie implantaty, ktore ti ponukne doktorka budu pre teba tie vysnivane. Najlepsie je pozriet si nejake fotky dievcat, ktore maju podobnu postavu ako ty. Chod na cesku stranku www.omlazeni.cz ( zvacsenie prs nielen Praha a okolie ) a zeny, ktore tam pisu si davaju do profilu aj foto. Je ich tam vela, treba si to prelistovat. Ja som si nasla na nete fotku, ake prsia si predstavujem a ukazala som to doktorovi. Bolesti sa daju zvladnut v pohode, ja som si myslela, ze to bude horsie. Ono to neboli sustavne, ale iba ked sa hybes. takze prve tri dni prelezis v posteli ale fakt to nie je nic strasne. Je to taky neprijemny pocit pnutia na hrudi.Skor ma bolel chrbat od toho sustavneho lezania na chrbte :o)Do prace som isla uz po tyzdni. Pracujem v kancelarii, takze to bolo mozne. Prve tri dni su "najhorsie", potom sa to hoji uz velmi rychlo. Prsia su trde, stoja neprirodzene, su opuchnute, nie je to bohvieco, ale asi po mesiaci to uz bude super a po 3 mesiacoch si uz ani nespomenies, ze si bola na nejakej operacii:o) Netreba sa bat :o) Ja by som isla na tvojom mieste aspon k 2 lekarom, aby som zistila nazor na velkost. Kazdy ma inu predstavu. Niektory lekari si myslia, ze trojky su prsia, ktore su v skutocnosti z tvojho pohladu dvojky. je to vec nazoru, kazdemu sa paci nieco ine. Po operacii budes mat vyrazny opuch, takze prsia budu vyzerat podstatne vacsie, ako zostanu, ked odpuchnu. Zial neda sa vopred vediet, aky bude vysledok. Skus napr. stranku www.chirmed.sk