Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianocka

miu miu
som po cez 3mesiace davala som si anatom MC Ghan , 310 ml + dorovnávanie asimetrie 350ml.Operoval ma dr.Trška a skutočna som spokojná. Po operácii to bolo pre mna dosť ťažké myslela som že to budem znášať lepšie. Keď idú inplant.pod sval je to bolestivejšie ako pod žlazu a nepriemne sú aj dreny. Po 5 dnoch som už nepotrebovala lieky proti bolesti a zo dna na den to bolo lepšie. Myslím že to stojí za to. Bola si už na nejakej konzultácii ?

miu miu

bianocka, ty si uz po op? Ake impl si si dala ty spravit? A kolko si uz po? Ty si mala ake pocity tesne po zakroku? bolelo moc? A kto ta operoval? Si spokojna? dakujem....

miu miu

Ok. dakujem skusim si preluskat aj tu stranku a popozerat fotky. Mozno pridem k nejakemu zaveru. Laura a ked si bola na tej druhej op bolelo to menej ako prvykrat? Myslim ked uz bola pokozka natiahnuta a trosku prisposobena?

bianocka

Laura S
nemožeme porovnávať kolko ml mám ja a kolko ty.sú dievčatá ktoré majú 500 ml a majú slabé dvojky a zase naopak. je to o tom konkrétnom tele aký je pevný prsný sval proporcie prsníka velkosť prsných žliaz atď. ja mám jednoducho prsia č.4 . chcela som č.3 ale trojková podprsenka mi je malá štvorková je akurát. cez prsia mám 96 cm.

Laura S

miu miu

to sa neda vediet, ci tie implantaty, ktore ti ponukne doktorka budu pre teba tie vysnivane. Najlepsie je pozriet si nejake fotky dievcat, ktore maju podobnu postavu ako ty. Chod na cesku stranku www.omlazeni.cz ( zvacsenie prs nielen Praha a okolie ) a zeny, ktore tam pisu si davaju do profilu aj foto. Je ich tam vela, treba si to prelistovat. Ja som si nasla na nete fotku, ake prsia si predstavujem a ukazala som to doktorovi. Bolesti sa daju zvladnut v pohode, ja som si myslela, ze to bude horsie. Ono to neboli sustavne, ale iba ked sa hybes. takze prve tri dni prelezis v posteli ale fakt to nie je nic strasne. Je to taky neprijemny pocit pnutia na hrudi.Skor ma bolel chrbat od toho sustavneho lezania na chrbte :o)Do prace som isla uz po tyzdni. Pracujem v kancelarii, takze to bolo mozne. Prve tri dni su "najhorsie", potom sa to hoji uz velmi rychlo. Prsia su trde, stoja neprirodzene, su opuchnute, nie je to bohvieco, ale asi po mesiaci to uz bude super a po 3 mesiacoch si uz ani nespomenies, ze si bola na nejakej operacii:o) Netreba sa bat :o) Ja by som isla na tvojom mieste aspon k 2 lekarom, aby som zistila nazor na velkost. Kazdy ma inu predstavu. Niektory lekari si myslia, ze trojky su prsia, ktore su v skutocnosti z tvojho pohladu dvojky. je to vec nazoru, kazdemu sa paci nieco ine. Po operacii budes mat vyrazny opuch, takze prsia budu vyzerat podstatne vacsie, ako zostanu, ked odpuchnu. Zial neda sa vopred vediet, aky bude vysledok. Skus napr. stranku www.chirmed.sk

miu miu

Laura S. Dakujem za odpoved. Ja by som chcela mat tiez take trojecky, ale kedze mam len 165cm a 48 kg. tak predpokladam ze tie 300ml mi budu asi stacit. Inak aj ja som citala same dobre veci na p. Dr Jezovitovu same chvaly tak som zatial rozhodnuta pre nu. A ako zistim ze tie impl. ktore mi ponukne doktorka ze budu moje vysnivane? Boze ja mam tolko otazok a dufam ze to vyjde podla mojich predstav a ze nebudem mat komplikacie. A ako si zvladala bolesti po operacii? Je to velka bolest? A kolko si marodila?

Laura S

miu miu

ja som bola na operacii v Kosiciach u Dr. kacmara. Ja som bola na zvacseni 2x
Prvy krat som bola v Ruzinove v BA u primara Minarovjecha, ale nebola som spokojna s jeho pristupom, je zbytocne predrazeny a odmietol mi dat viac ako 300ml aj ked vedel, ze chcem prsia trojky. Tak som bola po operacii velmi sklamana, lebo 300ml mi urobilo iba dvojky. Vtedy som mu doverovala, nevedela som ako to chodi a verila som mu, ze 300ml mi urobi vysnivane prsia. Tak som o 2 roky neskor ( teda pred 8 mesiacmi )bola na druhej operacii v Kosiciach, bola som max. spokojna aj s pristupom, s cenou, proste zo vsetkym. Po prvej zlej skusenosti som zbierala informacie a trvala som na velkosti 600ml.Chcela som proste mat aspon raz take velke prsia ako som mala po prvej operacii, co mi logicky vyslo z 300ml na 600ml.A som velmi spokojna.

Ja mam anatomy, co je logicke, lebo take velke implantaty by mali vyzerat co najprirodzenejsie. Ale keby som mala ist este raz a do malych velkosti, tak by som si dala okruhle, daju sa tak usetrit peniaze a sikovny lekar ti urobi prsia tak, ze ti nebude vidno rozdiel medzi anatomamy a okruhlymi.Hlavne je vybrat si dobreho lekara a vypocut si nazor viacerych lekarov. A Dr. Jezovitu z osobnych skusenosti nepoznam, ale citala som o nej zatial iba pozitivne veci.

miu miu

Ahoj Laura S, ty si sa dala u koho operovat, nizsie som sa docitala ze si si dala az 400ml. Preco take rozhodnutie? Mas dost dobry nazor na vec a si dobre informovana. Nevedela som ze sa da voperovat impl. aj ciastocne pod sval. Kedy si mala op? Ja sa chystam niekedy v oktobri a planujem asi naskor Jezovitovu v BA. Mas na nu nejaky nazor?

Laura S

miu miu

ja som citala, ze Dara Rolins ma okruhle impl. 300ml
Lekar sa rozhoduje ci anatomy alebo okruhle podla tvaru tvojich povodnych prs a hlavne podla toho, ake prsia sa pacia tebe! Pri mensich velkostiach implantatov, niektori lekari hovoria, ze davat anatomicke impl. je skoda, lebo ked ti voperuje okruhly implantat ciastocne pod sval, teda vrchnu cast implantatu da pod sval, tym padom sa zvrchu implantat stlaci a vysledny efekt je rovnaky ako u anatomickych impl. Lekari vedia najlepsie, chod k niekomu na konzultaciu, lepsie je ist k viacerim lekarom, aby si si nakoniec urobila na vsetko svoj nazor.