Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ametystka

sweetlemon ďakujem,
ja mám len jednu, 12 milimetrovú... nie cicku hrčku :)
ja som v podstate rozhodnutá pre operáciu, aj sa teším, aj sa bojím možných komplikácií. ty si u mňa taká malá veľká hrdinka, :) z príspevkov vidím, že to celé znášaš veľmi dobre... je to povzbudenie pre všetky čo sme pred...

sweetlemon

ametystka
no s tymi hrckami...ja som bola na sono pred op a mam 3 tukove hrcky, pedtym som mala 1 velku (2cm v priemere), tu mi vybrali. No takze mam nabeh na vytvaranie takychto hrciek cely zivot. Hm...neviem, ci som dobre urobila,ale silikony som si dala. Vsetci doktori to nechali na mna, od gynekologa az po chirurga.Takze tak, musim chodit asi pravidelnejsie na sono,ale myslim,ze to stoji za to,aby som sa uz konecne po 10 rokoch od puberty citila ako zena. Zatial som rada,ze som neodmietla. Tak drzim palce :)

ametystka

ahoj KlaudiaKe, ani sa ti nedivím, že si na to nepomyslela, si mladšia... to je tým, ja mám 35 a potvrdenú tukovú hrčku v pravom prsníku. /Magdo povedal, že by mi ju pri opke vybral/ Asi je to vekom, že zvažujem aj mínusy...vy mladšie babenky sa bavíte prevažne o veľkosti, tvare a tak, ale ja dosť rozmýšľam aj o rizikách.
Pekný deň, bolesti ustupujú?

sweetlemon

miu miu
ano,dakujeme pekne, samoska,ze kazdym dnom je to lepsie, aj ked mozno len o trochu,ale tesime sa z toho urcite :) no a ano,snazim sa byt zasita vnutri stale (u nas je celkom fajn chladok), takze som len v nohavickach a tej krasnej podprde. no dnes som sa pokusala aj umyt, prvykrat,lebo s tym drenami ako som sa pohla,tak to stipalo. a moj frajer je taky "ochotny"...no proste je to onicom take macanie, neviem sa dockat sprchy :)) joj, ako sa vydrhnem :)

miu miu

no ahojte babulky, pribudli nove fotecky, tak vam gratulujem ze sa uz lepsie citite, na foteckach vidno ze sa tam daco rysuje a ze sa vam dekolty zdurili, ale detajly nie, ved pockame ked sa odlepite, joj inak take pobalene vam to teraz v tomto teple nezavidim, ved je hrozne a neviem si predstavit bez sprchyy ako by som existovala. fakt vas obdivujem. inak sa az smejem na tychto prispevkoch ake prirovnania sem hadzete a ako sa super povzbudzujete. len tak dalej. vidim ze bolesti ustupuju a urcite to bude len lepsie a lepsie. drzim palce nadalej. cmuk

sweetlemon

Klaudi,
no to brusisko mam len na fotkach po,ale take,na ktorych to vidno,som tam nedala.No asi to bude v tom,ze ja mam brucho stale,ale som si zvykla ho stahovat,no len teraz,ked som zhrbena,tak nemam sancu to vcucnut :) hej, polepena som,sak ani neviem, ako vyzeraju poriadne,ma to stve. no tak do 2 tyzdnov ma odlepi a to uz budu aj trochu odlepene,tak potom budu nove foto,uz tesim :) no a s tou lipo,jasne ze pockam,ja len tak,ze teraz to vyzera tak,ze by sa aj zisla :) no a inak poriadne si pribrala pred porodom,fu,to si sa aj divne musela citit,ked si predtym bola takak chuducka.no, ved aj mna to urcite caka,ked budem po mame,tak sa mam na co tesit :) ja som sa este nevazila,neviem ani, kolko vazi silikon...

KlaudiaKE

SWEET ,, pekne si polepena.. :-)) vela toho este nevidno .. uvidime tak o 1-2 tyzdne ;-)
a sak nemas brucho ziadne aspon nevidno na tych fotkach pred..
vydrz po porode.. teraz ti je lipo zbytocna

ja som mala stale 55 kg !! a ked som sla rodit tak som mala 79kg !!!! tak si to vies presdstavit,. teraz som ostala na tych 60-63kg podla toho ako sa najem a kolko jem ale chcem sa opat dostat pod 60kg.. pred OP som sa vazila a mala som 61 a teraz po odsati tuku a pridani silikonov mam 62,2 :-) ta zeby cicky boli tazsie :-))))))

sweetlemon

Klaudi
no idem to skusit,vidim,ja som este mlada a neskusena :) este vas mam babiky moje, dakujem klaudi za radu,dufam, ze pomoze, teraz o 2 budem mat tabletku,tak som zvedava,pretoze som najedena a ak ma to zacne palit,tak idem na bikarbonu,potom dam vediet, ako to dopadlo. Inak teda netlaci ta guma naspodu podprdy na zaludok? joj,ja mam take nacufane brucho,ze vyzeram ako pavuk a mam to uplne asi 2 cm zarezane v tuku :)) asi by som mala porozmyslat nad lipo aj ja, frajer ma zo mna strasnu sou :))