Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

ahojte babulenky, ako vas citam, vam hrozne zavidim ze sa vam uz lahsie zije s novymi prsiami lebo aj ja by som uz chcela. ale zase ked si predstavim tie pocity tesne po operacii neni mi vsetko jedno. Ale uz by som chcela mat po tak ako vy. Drzim palce nadalej. a citam vas o sto sest a snazim sa vsetko zapamatat, ze ked ja budem po aby som vedela co mam robit. V stvrtok idem na konz. tak drzte palce. uz sa hrozne tesim....
Prsnik a v mobile nemas fotak, ani dcera?

KlaudiaKE

PRSNIK.. na opuchy mi nic nedavali len na tu bolest co som spominala a este antibiotika akurat na dnes vecer mam poslednu tabletku augumentin tusim ci ako sa vola.. zavolaj lekarku apovedz jej ake mas tazkosti a povie ti do telefonu co si na to kupit.. vsak je to normalne.. ja som hned dostala obe vizitky s cislami na obchod lekarov, keby boli hociake tazkosti nech ich hned volam.. netrp zbytocne a radsej volaj ;-)

inac je ked mam tu podprdu a chytim prsniky mam pocit ze su makke ani nejak tlak nepocitujem len sem tam v tom podpazusi ako som pisala.. take fuj hnusne džvachtanie akoby mi sa odliepal silikon od svalu, tak ble.. az mi prejdu zimomriavky po chrbte ked to pocitim :-)) ale to len vtedy ked vystrajam a rukami sa tocim hore dole a snazim sa nieco pritiahnut k sebe co je dalej ako sedim a podobne :-)
Ale ako dam dole podprdu , ze sa chcem tiez "podrbať" jak pes ked ma blchy, ze skrabem sa jak dilino po celom obvode :-)))) tak vtedy mam pocit ze mi kozy stvrdnu a tahaju sa k zemi a vtedy tiez mam pocit ze su ako 2 kamene.. :-)

tak radsej hned volaj lekarku, vsak je pondelok, mozno ti nieco poradi z lekarne a ulavi sa ti ;-)

prsnik

Klaudia KE a Sweetlemon
Som veľmi rada,že vám je už fajn, chcem sa spýtať či beriete nejaký wobenzýn alebo niečo podobné proti opuchom.Zapálila sa mi ruka, tam kde som mala infúziu takže nepíše sa mi najlepšie.Neskutočne ma bolia bradavky a rezné rany Nedávam si nič na ne ale je to dosť neznesiteľné.Bože kedy mi tie cecky už budú mäkknúť?Baby ja by som poslala fotky, ale k tomu mi treba digi foťák a ten náš si zobral syn do Írska.

zuzka24

swetlemon...citam,ze ta tlaci ta podprda...ja som taky neskutocny tlak pocitovala hned po operacii,nemohla som poriadne dychat,bolo mi az zle..raozopli mi ju trosku-nie celkom-no necitila som zlepsenie.napokon,ale to som bola este tam,mi ju vymenili za vacsiu a bolo to ovela ovela lepsie..

KlaudiaKE

No uz je doma a otravuje vkuse a este stale nespi :-))) zvítanie bolo OK hned som jej ukazala rany a lepiace pasky a len mi ich hladka a fuka a vie ze nemoze chytat a bit :-) takze zlata pochopila. akurat hlavu som jej musela ja umyvat lebo tatko neee. to bolo placu, tak som to nejak so zatatymi zubami zvladla.. mna to uz az tak neboli ale zacinam pocitovat bolest hlavne pod pazuchami a zbokov.. neviem ci je to normalne .. no idem si ku nej lahnut lebo asi nezaspi sama. tak len pevne VERIM ze ma v noci nekopne bo vyskocim na plafon

sweetlemon

Klaudi
no co, ako to dopadlo s malinkou? Bola asi vytesena,ze ta vidi, co? No a ty asi tiez :)) snad si cela po zvitani :) no ja dnes cely den pisem na nete,tak ma trosku bolia didiky,ale iba malinko. a inak ta sodabikarbona nepomohla. neviem, ci ma neni blbo uz aj z toho,ze ta hrooooooozne tlaci ta podprda,fakt to mam zaryte v zaludku uplne, au :( nechapem,preco sa mi tak moc vytrcilo to brucho,teraz musim trpiet :( asi nebudem papat,aby mi trochu splaslo,lebo budem mat vredy zachvilu :((

sweetlemon

Klaudi
no tak to gratulujem :) ja tiez uz bolest necitim, ked nic brutalne nerobim,len tlak niekedy. no a tu podprdu, ako ma stiska :( a jasne,ze ruky nemozem zdvihnut. ja nemam taketo obetaveho draheho,ale sak nejak to zvladnem vsetko aj sama :) ved som zenska,tak to nejak prezijem :) no teda, tak to fakt davaj bacha s malinkou. urcite je radost je po takej dobe vidiet,ale samozrejme pomalicky. no tak prajem pekne zvitanie :)

sweetlemon

ametystka
no teraz je to fakt len na tebe, viem, ake to je,ked sa velmi tesis,ze konecne budes mat vysnivane prska a potom ti povedia tu neuveritelnu vec,ze mas hrcku.no,ja som ani chvilu ale nezavahala, ci ist alebo neist po tomto hroznom zisteni.tak teda drzim palceky,nech to vyjde, myslim,ze by sme s tym ale nemali mat problem, kedze je to nezhubne a nebeha to po ceciku,tak to nemoze vadit. no snad nebudu moc rast :(

KlaudiaKE

jo a bolesti uz ani necitim, len ked dlhsie sedim tak sa mi tazsie vstava ale oproti vcerajsku je to o 100% lepsie :-) tak sa tesiiiiiiiiiiiim

KlaudiaKE

Ametystka nie som az tak ovela mladsia ako ty :-)) mam 31 rokov ale nastastie mi zatial ziadne hrcky nikdy nenasli,, klop, klop a to chodim na preventivku kazdy rok, gynda + USG prsnikov

MIU doma lezim vsade prievan takze teplo nejak nepocitujem :-) a muzicek obsakuje, isiel na nakup, krmi ma a nosi vsetko pod nos.. no zlaty je :-)
SWEET dokonca ma vecer aj umyva :-) uz hned vcera som sa umyvala.. mozem len pod brucho kedze mam aj to olepene, takze sme sa smiali ze ma umyva ako nasu dceru , zadok, mačku, nozky a pekne osprchovat :-)))) a so zinienkou ruky a pazuchy..
Malu som dala k mame (ma 3 roky) , dnes mi ju akurat donesu, videla som ju naposledy vo stvtok rano pre OP ked ju muz niesol do skolky.. tak dufam ze sa na mna nevyrhne s vervou lasky ako vzdy ze maminkaaaa a skace mi po hlave a vybozkava ma :-) co mi samozrejme robi radost ale teraz to asi sposobi skor tu bolest :-)