Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

KlaudiaKE

SWEET a nevar !!! abo dojdi ku nam sa najest :-))))) ja mam komplet plnu chladnicku, muzicek sa postaral a vpiatok bol po jedlo, svokra mi navarila plnu chladnicku jedla. Tolko toho mam ze mozem zostavit menu jedalny listok :-))
Polievka kalerabova mliecna, Kuraci paprikas, ryza, zemiakova kaša, dusene bravcove maso, plnene kuracie vyprazane rezne, uhorkovy salat, mama mi este na to doniesla tvarohove halusky a grilovane kuracie kridla :-))))
no co si das ?? idem zohriat ???? :-))))))))))))

KlaudiaKE

VEIVA to iste so robila ja a citala prispevky asi rok dozadu s prestavkami.. :-)) no a nakoniec uz ich mam ja.. a asi mesiac pred operackou som kazdej kukala do vystrihu a sme s muzom tipovali ci ma silikony alebo nie :-))) jak uchylaci..

baby ja sa tak tesim ze je to za mnou, niekedy si to ani neuvedomujem uz ze mam kozy lebo som sa uz pohruzila do prace a dnes som uz cely den presedela za kompom a robila na web stranke :-)

SWEET je mi luto ze si sa tak vyhadzala. mne nastastie nic nie je prave som aj ligla posledne antibiotikom a nic v pohode aj zaludok.. uz ani ziadne lieky na bolest neberiem bo netreba .. jupiiiiiii :-)))
to ma asi tesi najviac..
a ohladom toho oblepenia. si predstav ze ty to mas len okolo cicikov.. ale ja to mam komplet na celom pupku !!!!!!!!
kuaaaa toto ma stve najviac.. komplet hrubymi pasmi mam prelepene tou lepiacou somarinou brucho, lekar vravel ze v nedelu som si to uz mohla dat dole, ale nejak sa bojim co pod tym najdem :-)))) pockam este do zajtra no a pomaly to skusim uz zlepit.. dufam ze sa rany uz zcelili kedze neboli vobec ani site.. pod tou paskou mam na ranach len tie gázove štvorceky
takze jedine to si skrabem lebo mi nedycha pokozka na celom pupku az po cicky uz 5den :-( a sama sebe smrdim jak tchor :-)))) kedze si neviem poriadne umyt hrudnik a pazuchy.. sa bojim aj podprdu vyprat lebo neviem ci vydrzim bez nej kedze ma kozy este tažia ked si ju na chvilu rozopnem.. len dnes som moje nove krasavice ukazovala 3x :-))
našim, kamoske a sestre

sweetlemon

veiva
dakujeme pekne :) a vobec si nemusis pripadat ako uchylacka, ja ked som nemala didi,tak som vela rokov pozerala na baby,ako sa pysili svojimi prsami,ale nie preto,ze by som to mala v hlave pomylene,ale ze som im moc moc zavidela a stale som cakala,kedy aj mne tak narastu. to je normalne,chlapi tiez pozeraju na pekne auta,zatial co dom maju staru feldu :)))
no a inak dnes mam zly den :( stake mam zahu z tych antibiotik,ale zacala som jest probiotika,tak dufam, ze sa to zlepsi, uplne ma z toho boli a pali ta trubica do zaludka,neviem,co presne. no este 2 dni a mam pokoj. no ale tak som sa cela vyhadzala okolo tej blbej podprdy,ze ma to cele svrbi, au :( ste vyhadzana niektora po? klaudi,prsnik, vy nemate take ako osypky v okoli tej naplasti? asi to je nejaka alrgicka reakcia na ne, fuj, vsetko ma svrbi :( dnes mam velmi zlu naladu kvoli tomu,a navyse som sa nejak presilila a teraz ma bolia prsia tam,kde som mala dreny :( ja som taka trubka,lebo neviem vydrzat v klude par dni, dnes som uz musela varit a som sa nadrapovala a teraz tu lezim ako zdochlina :(

margaret

miu miu: o kolkej vo stvrtok pojdes? lebo ja budem popoludni v centre, tak by sme sa mohli stretnut v estheticu, ak by si chcela :)

veiva

Sweetlemon, Klaudia a Prsnik,
prave som so zatajenym dychom docitala vase prispevky za posledne dni. Je to napinavejsie nez nejaky thriller :-)) Vsetky tri vas obdivujem, chcela by som vam zapriat skore zotavenie bez komplikacii a tiez podakovat za nas, ktore to mame este pred sebou, ze sa delite o to co prezivate.
mam este mesiac a pol cas ale uz odratavam dni a pozeram kazdej babe po prsiach, ze si uz pripadam ako uchylacka :-))

hops

zuzka24
hovorila som dr o tej prehnanéj citlivosti bradaviek a povedal, že to sa postupne spraví max do 6 mesiacov.
u mňa za posledný týžden tá prehnaná citlivosť dosť ustúpila tak sa teším, lebo ma to dosť štvalo aj som si, podľa rád báb na fóre, do tej krásnej podprdy na bradavky dávala kozmetické tampóny aby ma tak nedrela.

maja222

Klaudia a Sweetlemon,
pozerala som si vaše fotky a obidve aj keď ste také zabalené a nie sú až tak vidieť, vyzerajú celkom prirodzené. Nie sú nijako veľké, také akurát. Gratulujem ku krásnym prsíčkam.
Som rada, že už vám je lepšie a nepociťujete bolesti.Keď som si čítala vaše príspevky hneď po operácii, tak som dostala trochu aj strach, že panebože, čo ma to čaká, ale teraz ste ma už upokojili. Ja tiež nie som nejaká citlivka, tak dufam, že všetko bude v poriadku.
Ja mám 7-ročného prváka a 3-ročnú škôlkárku a o ne sa bude musieť starať môj mužíček. To, na čo sa chystám, som nepovedala nikomu, ani mojej mamine, takže na všetko budeme sami.

zuzka24

divcence,aj mna po opke boleli bradavky,neskutocne.ale..na to,ze som uz vyse dvoch mes.po este stale su viac citlive...ale baby,urcite sa zotavite..prve dni su tazsie,akoby dlhsie trvali,no ono to prejde.prsia sa zmenia,trosku zmensia,ale budete kocky:))drzim palce!a velmi to s pracou a pohybom neprehanajte.ok?mate cas...

Drea

Ahojte baby, ako čítam, ste už celkom skúsené v oblasti silikónov, preto by som sa chcela spýtať ako sa prsia správajú, či sú ako prirodzené ale nie len pohybom. Mám na mysli či sú citlivé na dotyk, mäkké a teplé.Tiež by som chcela silikóny ale bojím sa, že budem mať len dva balóniky.Ďakujem!

prsnik

Klaudia KE.
Do pytle veď ja mám prsia ako kamene a vôbec mi nezmäkli ani o máčik.Ale Laura tu predtým písala,že začnú mäkknúť až po 3-4 týždňoch, ale ja už by som to chcela.Zajtra vám napíšem ako som pochodila na tej kontrole.