veiva
dakujeme pekne :) a vobec si nemusis pripadat ako uchylacka, ja ked som nemala didi,tak som vela rokov pozerala na baby,ako sa pysili svojimi prsami,ale nie preto,ze by som to mala v hlave pomylene,ale ze som im moc moc zavidela a stale som cakala,kedy aj mne tak narastu. to je normalne,chlapi tiez pozeraju na pekne auta,zatial co dom maju staru feldu :)))
no a inak dnes mam zly den :( stake mam zahu z tych antibiotik,ale zacala som jest probiotika,tak dufam, ze sa to zlepsi, uplne ma z toho boli a pali ta trubica do zaludka,neviem,co presne. no este 2 dni a mam pokoj. no ale tak som sa cela vyhadzala okolo tej blbej podprdy,ze ma to cele svrbi, au :( ste vyhadzana niektora po? klaudi,prsnik, vy nemate take ako osypky v okoli tej naplasti? asi to je nejaka alrgicka reakcia na ne, fuj, vsetko ma svrbi :( dnes mam velmi zlu naladu kvoli tomu,a navyse som sa nejak presilila a teraz ma bolia prsia tam,kde som mala dreny :( ja som taka trubka,lebo neviem vydrzat v klude par dni, dnes som uz musela varit a som sa nadrapovala a teraz tu lezim ako zdochlina :(