Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

KlaudiaKE

NIKIS inac mas bohovsky driek,
ja taky nebudem mat v zivote ani po 15-tich liposukciach :-)))) proste gény ...

teraz po silikonoch mas krasne sumerne telo. ;-)

hops

babenky čo ste po....ako dlho sa vám hojil rez? mne na 21. deň vybrali stehy to bolo včera a dnes som si išla meniť leukoplast lebo som ho totál zmočila a na jednom reze z kraja mám dierku asi aj mokvá...predpokladám že tam bol ten uzol zo šitia je to asi 1x2x1mm(V,d,h)a na druhom reze je ešte chrasta...je to normálne?som celá naplašená tak som sa zľakla že som skoro odpadla

nikis
sú peknučké...tá komplikácia je viditeľná?..lebo mne sa zdá všetko OK aj na tej po 3mes.

KlaudiaKE

HOPS ty si tiez z kosic ?? uz mam v tom chaos. prave pozeram ze tiez kacmar rezal :-) stale sa spomina kacmar a pritom to robia spolu s magdom. Ale zlati su :-))

NIKIS ja som horny pas vobec nedostala. asi nebolo treba, mozno si ho mala preto lebo vidim ze cez podpazusie ti to davali, takze zhora tak to musi tlacit dole.. asi, fakt neviem, vsimla som si na zopar fotiek bab ze ten pas mali ale nevsimala som si ako boli rezane...
si ma vystrasila s tym posunom silikonu, ja tu mavam uz rukami akoby som bola 2mesiace po.. vazne ma total ruky nebolia.. aj ked je pravda ze cely den ich mam len oprete o klavesnicu a stol :-)

SWEET ty este beries antibiotika ?? ja som brala len 3dni rano, vecer.. a teplotu som nemala ani raz od OP.. klop, klop ...

sweetlemon

nikis
no teda,prave zistujem,ze to neni moc sranda,ale je to asi o stasti to hojenie,lebo inak fakt neviem. Ja som tiez teraz taka o nicom,ale zase je pravda,ze som 5 den po op. No som ale rada,ze ti to uz preslo,len asi budes musiet este chvilu marisovat, ci uz netreba? Vies, aby sa ti to nevytvorilo znovu...ok,tak cakame na fotecky. ja som tiez rozmyslala,ze poslem live fotky, ako som teraz opuchnuta s tymi mojimi vyrazkami z naplasti,ale neviem, ci to je vhodne pre baby pred op...hm...
miu miu
no tak teda gratulujem k novemu fotaciku :)

sweetlemon

mimoochodom,tak som bola u dr. a povedal mi,ze na tie vyrazky bud dithiaden alebo fenistil tbl., to je asi take podobne,tiez to je na alergiu. No kedze som vyslala chlapa do lekarne,tak samozrejme,ze mi z dvoch veci priniesol tretiu :) doniesol claritine,to je tiez ako dithiaden zevraj, proste na rozne alergie, aj na koznu, je to na 7 dni. Joj,dufam, ze mi to prejde uz zachvilu,lebo didiky fakt celkom posluchaju a toto citim stale, ach, horsie ako operacia.
Prsnik,klaudia
kedy vam skoncila zvysena teplota? Mne sa od operacie nezmenila,stale mam tak do 37,5. A dnes som musela vysadit antibiotika, kvoli tym vyrazkam,tak snad prejde a nebude to infekcia,jeeeezis, to by ma porazilo :((((

nikis

sweet, no mna ani tak velmi neposluchaju.Mne sa 2 mesiace po op spravila tzv. kontraktura podkozia, no uplne zle. Som revala jak male decko. No ale doktor mi povedal, ze ked budem vytrvala a budem masirovat a masirovat ze mozno to povoli aj bez operacie. Musim povedat ze stalo to za to, denne aj hodina masirovania, teraz som 4 mesiace po op a povolilo to. Takze tak.

miu miu

jeeej akurat mi dosla sms ze mam pripraveny tovar. objednala som si novy fotak tak ked uz budem zajtra v ba tak ho pojdem zobrat. xi sa vytesujem. hmmmm musela som to napisat.xi

sweetlemon

Lucka_25
tak ti zachvilocku poslem fotky,no fakt moc toho neuvidis zatial :) lucka a ty uz mas termin? no inak tie 400 si pri mojom obvode neviem predstavit. vies, ked si utlucka, tak ta vaha sa ti neskor aj prejavi, aby si potom nemala problemy s chrbticou. vies, zeny s velkymi cickami sa prave na to stazuju. tak radsej porozmyslaj este. no pod 300 urcite nechod, tolko tam daju v pohode. viem, ze jeovitova nema problem dat aj vacsie cisla, trska napr. je opatrnejsi a nerad chodi do nad-prirodzenych velkosti. a hej, mna trska rezal.