Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikis

este som zabudla, mam gulate 325ml, eurosilicon. Inak baby dakujem za ten driek, toto fakt potesi, zlate ste.
Miu Miu, snad dopadne konzultacia podla ocakavani, anw. ty mas krasne psia aj bez zakroku.

nikaOO

Ahojte!
Dlho som tu nebola,ako vidim tak nes tu pribuda.Wow.
Hops.Dierky v reze som mala aj ja.Mala som ich vzdy niekde inde.Neboj.Vraj je to normalka.aj ja som sa naplasila ako besna,xi.ale Dr ma ubezpecil ze je to bezna reakcia tela.mne sa stalo ze mi z hnisom visiel aj kusok nitka a opet sa to pekne zrastlo.Trvalo to asi 2 mesiace kym sa to cele ukludnilo.Dr mi kazal si to umyvat repikom 2x na den.takze neboj.Uz som Polroka po obke a do 3 mesiacov mozes pozorovat kadeake veci kym sa top tam ukludni.Stipanie,svrbenie.palenie.
Tak vam drzim palce.vsetkym co ste pred aj po.Nech vam to dopadne dobre a mozte sa vytesovat z krasnych prsicok.Fakt je to super!!!Ten moj ich ani nechcel a teraz len slinta.xi.tak sa drzte baby.keby nieco tak rada poradim.mne to forko velmi pomohlo.pa.krasny den zelam...

nikis

Atram, ja som mala uplne stastie. Bola som u Dr. Pikulu v Novamede, Banska Bystrica. Tym ze som bola na konzultacii vo februari a termin mi dal na 1.aprila, stihla som stary cennik, ktory platil do 1.marca. Takze mna operacia vysla na neuveritelnych 49 800,- aj s podprsenkou. Dnes je to o takych cca 10 000,- viac.

atram

Ahojte baby, pozeram, že ste sa tu zišli super parta, čo ste mali opku na hromade, tak mate aktualne info jedna pre druhu a spolu to preživate :)
Chcela som sa vas cisto zo štatistického hladiska spýtať, kolko u ktorého lekára ste platili za komplet opku a za aký tvar implantátu. Zaujíma ma to čiste len pre porovnanie, ak teda prezradíte.
Mne dal Fabry cenu na gulate komplet 75 tis.

sweetlemon

hops,nikis
babenky,ake ich mate uz peknucke,moc zavidim, v dobrom jasnacka :) teda, esteze existuje plasticka chirurgia, je to zazrak :)
a nikis,ty mas fakt ten pas taky, ako ja v 15 rokoch,ked som robila 500 brusakov denne. teda klamem :( take brucho som asi nemala nikdy :))))supis :)

sweetlemon

Nikis
no jasne, ked to nie je nejak fakt moc vystupene a viditelne,tak mozno postaci gel, masirovanie a cas. Tak uvidim za mesiac, ako som na tom ja. Zatial som si jazvu nevidela,ale dr povedal,ze sa pekne hoja.

nikis

sweet to uvidis asi az za taky mesiac a pol. Vtedy sa zacinaju tvorit keloidy. Uz som sa na to bola informovat ale bolo mi povedane, ze to mam nechat tak. Ze casom je tam vacsia moznost ze to zbledne, ako keby sa do toho rypalo. Natieram to tak 2 krat do tyzdna contractubex-om a uz to neriesim. Hlavne ze mam prsia :)

nikis

ale ako tak rozmyslam, vy mate vsetky rez zo spodu, mozno preto je ta rekonvalescencia rychlejsia aj sa lepsie citite a mozno mate dovolene viac, aj rozsah pohybu vas viac pusti. Keby som mala iste do toho este raz, tak by som aj ja urcite isla zo spodu.

sweetlemon

nikis
no ja napr. nemam na vyber, parkrat denne si ju musim davat dole a natierat fenistilom, aj predchvilou som to zazila a prsa mam teraz ako kamen,no ale nepomozem si, snazim sa, co najkratsie. inak by som si ju dolu nedala este. len raz - som bola zvedava a urobila som vam fotecky :))