Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

nikis
no ale to sa da plasticky nejak upravit, nie? ja vobec neviem, ako to mame v rodine,ale viem, ze ked sa porezem,tak vzdy mi osatne jazva (vyzeram, ako keby som sa sama rezala :)))) mne sa proste koza nejak moc dohladka nikdy nezahoji :( sak uvidime. podla mna sa to potom da upravi,ked to bude nejake zle...

nikis

hops kolko si po op? vyzeraju super. Baby inak citam ze vy si tu podprsenku davate aj dole? neblaznite, ved to je este strasne skoro. Ja viem ze to treba aj oprat, ale ja som ju prala tak ze som si lahla na postel, muz mi ju vyzliekol, hodil do pracky na najkratsi 20 min. program a potom na radiator (to bolo v aprili) a hned obliect. Ziadne behacky po byte. To ani neviete ako vam v reflexe svihne ruka, ked zbadate nieco padat.

sweetlemon

ooops,nejak sa to tam hodilo znovu, prepacte :)
Klaudi
no jasne,dnes som vysadila antibiotika,ale len kvoli tomu,ze mozno ta alergia. inak by som ich brala este skoro 2 dni.no ale stale mam tu teplotu. neviem...ostatne baby po op? vy ako ste boli na tom s teplotou? mam sa uz bat? hm?
hops
neboj, to sa nerozpadne,ale asi to chce este par dni. uz som citala aj o tom,ze tam ostala taka nejaka dierka v jazve,bolo to aj tuto na fore,ale nepamatam, ako to dopadlo,skus si to nejako vyhladat. myslim ale,ze sa nemas moc coho bat. sak skus zajtra zavolat dr a uvidis, poradi a bude v poho :)

no inak prave som sa natrela fenistilom, dala som si tabletku na alergiu, navliekla som si bavlnene tielko pod retro a citim sa ovela lepsie. sice stale stipe a pali,ale mam proste lepsi pocit (asi preto,ze konecne viem, co mi teda mozno pomoze) :))
a vlastne idem kuk na fotecky :)

nikis

Inak ked uz sme pri jazvach, viete ako sa hovori "na pos....ho aj hajzel padne" tak si mozete vsimnut asi najhorsie jazvy na svete. Tzv. keloidne. Teda hrube, vypukle a cervene. Mame to v rodine, isla som do toho s tym, ze asi sa mi spravia keloidy. No nevadi.

sweetlemon

nikis
no teda,prave zistujem,ze to neni moc sranda,ale je to asi o stasti to hojenie,lebo inak fakt neviem. Ja som tiez teraz taka o nicom,ale zase je pravda,ze som 5 den po op. No som ale rada,ze ti to uz preslo,len asi budes musiet este chvilu marisovat, ci uz netreba? Vies, aby sa ti to nevytvorilo znovu...ok,tak cakame na fotecky. ja som tiez rozmyslala,ze poslem live fotky, ako som teraz opuchnuta s tymi mojimi vyrazkami z naplasti,ale neviem, ci to je vhodne pre baby pred op...hm...
miu miu
no tak teda gratulujem k novemu fotaciku :)

hops

zuzka24
mrkla som na foto kde máš jazvu cvaknutú
no mne nehrozí, že to bude také pekné na 4t...ma porazí ak sa to rozpadne

nikis

ta kontraktura sa zacala prejavovat tak po dvoch mesiacoch. Pod lavym prsom ma zacali velmi boliet ako keby rebra. Vobec som nevedala co to moze byt. Potom som si vsimla, ze ked dam celu ruku nad hlavu prsna ryha sa mi velmi natiahne a su tam akokeby skratene slachy. No vobec to neviem takto slovne popisat. Zajtra to dam do galerky (foto mam na inom compe). Tak som pisala doktorovi, ze teda co sa deje no a on vedel hned o co sa jedna.
Ciastocne je to aj moja chyba, pretoze v Novamede odporucaju po tom ako sa da dole ta specialna podprsenka KAZDY DEN 5-10 min. pomasirovat. Proste chytit prso do ruky a pohybat s nim doprava, dolava, hore dolu a tak. To je prevencia proti vzniku tychto kontraktur a hlavne teda kapsularnej, co je asi najhorsia forma. No ale nechcem vas strasit.