Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

nina, neviem ci si písala aj svoju výšku, lebo hrudník máš vážne širší a rozdiel medzi hrudníkom a prsiami len dáke 4-5cm, tak to mi príde 250ml aj málo, či nie?

ano ten profil je akoby vyska kuzelu, proste najvyssi bod implantatu co sa tyka hrubky, hm a báza??? už som to u dr pocula, ale momentálne nemám ponatia, mali by sme zistit...

fifiBB

atram
ja chcem gulaté preto,lebo potrebujem vyplnit vrch,vidno mi tam hrudnú kost doslova,anatomi sú plnšie nižšie ako slza,večer bude m s doktorom Trškom,tak zajtra budem múdrejšia,ale pod 350ml nejdem..

ninab

takze teda ten profil znamena, keby sme si zobrali, ze implantat je kuzel, tak jeho vyska?, cize vyska ked je polozeny na stole a nie ked stoji-ako na obrazkoch na internete?(alebo v polohe ako uz na prsniku)...a co je to potom baza?

ninab

atram, tak mi porad na moj hrudik...
mam pod prsiami 85 cm, co je robustny hrudnik, na bradavkach mam 89-90cm, ale nakolko nosim nevystuzene podprsky, naljepsie zo sportoveho materialu- najlepsie sa mi nosi podprda 75B.aku velkost ty by si zvolila?ja som v ruke drzala 250ml a zdalo sa mi to dost...ale ked pocujem ze utlejsie holky tu davaju aj 300 aj 325, zacinam rozmyslat o poriadnych prsiach, co?

atram

nina - tak potom podla toho co si napisala, tak by si chcela vyssi profil, aby sa prsia vyplnili do priestoru, cize budu mat viac na obvode

ninab

my sme sa zatial bavili z chirurgom asi iba o komplikaciach...povedal, ze az budem mat za sebou imunologicke a alergologicke vysetrenie, tak si ma pomeria a zvolime velkost a tak..inak ako to meranie prebieha?maju pri tom aj nejaku pocitacovu projekciu?alebo to uz chcem moc...

ninab

miu asi to myslim ale uuplne naopak ako ty...ja som chcela aby sa mi zmenil hlavne pomer obvodu pod prsiami a na prsiach-bradavkach a tak som povedala ze "do priestoru"...myslim ako budu vystrcene z mojho hrudnika...

ninab

baby takto, ja mam prsia rozlahle alebo ako by som to povedala , jednoducho na cm stvorcove, na rozlohu su v pohode, ale moj problem je ze nie su plne...z dialky si v zrkadle vidim pekne prsia ale ked pridem blizko- ako male dievca, celkovo sa mi tato detska proporcia nehodi k zenskym bokom a poriadnemu zadku...
tak aky profil a velkost prosim vas?poradte