Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lela1

miumiu aj mne sa to zda strasne malo. Tebe navrhla Jezovitova 325? Ja by som tiez sla radsej do gulatych ale nizky alebo stredny profil. Neviem ci neskusim zavolat este Cervenovi ze ci by mi nedal predsa len tych 300cc. A ked nie pojdem Jezovitovej. Ked uz podstupujem tu bolest, chcem ich mat pekne a nenosit uz push upky..

sweetlemon

Lela1
urcite chod k jezovitovej este, ta zvykne davat aj vacsie implantaty ako ini lekari. no ak chces gulate pod sval,tym svalom sa pekne vyrysuju a po case to bude vyzerat ako anatomy,takze sa nemusis bat dvoch gul. ja mam 165 a 52 kg, pod prsami do 70,cez prsa som mala 78. bola som u trsku a dal mi 285ml pod sval anatomy. este je to dost napuchnute,ale povedal,ze to budu plne 2,mensie 3. no ked tak na to pozeram,tak tie plne 2 by to mohli byt asi...dufam :) na tvojom mieste by som skor isla do tej velkost cca 300ml.

miu miu

lela1 urcite skus Jezovitovu, bola som u nej a je velmi zlata. fakt na mna bola velmi mila a povedala mi vsetko potrebne co som sa jej pytala. neboj sa ked dostanes gulate to neznamena ze ich budes mat ako dve gule. kazdy lekar ti povie ze tvoj sval si impl vytvaruje tak ako mu to je prirodzene. urobilo by ti to velmi pekne prirodzene prsia. a ver mi ze kazdy lekar ti navrhne inu velkost. to sa mozme stavit. mam miery ako to vysku a vahu, len pod prsiami mam 69. a boky 88cm. a navrhli mi 325. len aj ja premyslam ci si nedam radsej 300 a stredny profil. mam mesiac na rozhodnutie tak este postudujem fotky. ale 260 sa mi zda veeeeeelmi malo.

Lela1

Ahojte baby, no dnes som bola u MUDr. Cervena na konzultacii. Som uz uplne mimo a neviem co mam spravit. Tu je moja dilema: Guba v ULK mi navrhol anatomy pod sval max. 305cc, ze mi to spravi tak dvojecky. Cerven mi navrhol gulate pod sval cez rameno a 260cc, tiez ze mi to spravi dvojecky. Zda sa mi to malo, ale zase nechcem mat vyrysovane dve gule... Prosim poradte... Ak ste tu niektore s mojimi mierami aj po operacii prosim napiste mi aj na mail a ak to nie je moc drze odo mna poslite fotecky pred po... takze moje miery: cez prsia 75cm, pod prsiami 65cm, mam slabe jednotky prsia,boky 90cm, vyska 166cm, vaha 50kg. Po operacii by som chcela vacsie dvojky. Uvazujem aj o konzultacii u Jezovitovej. Prosim poradte

hops

Kto vie poradiť, kedy budu cici úplne meké a budú sa dať pekne v podprde k sebe. ja som netrpezlivá som 31 dní po, ale už to chcem.

hops

babenky
ja keď som rozmýšľala o op tak som si povedala, že max 280ml potom som to prehodnotila na 300ml a dr na konzultácii povedal 320-350ml..tak som sa zľakla toho objemu, že som radšej zdrhla a dohodla si s ním ďalšie stretnutie na ktoré som išla s jasnou predstavou ako majú moje prsia vyzerať (to mi povedal dr, že ja musím vedieť aké chcem)tak som mu ich opísala ako si ich predstavujem...pozrel do PC a vyhľadal babu s proporciami ako ja ukázal foto pred a po bola to presne moja predstava tak povedal polytech vysoký profil 355ml. Keď som odchádzala bola som spokojná, že sme sa dohodli, ale doma som zase začala dumať, že je to veľa a tak..proste som to chcela zmeniť, ale dobre, že som to nechala tak.
pred som mala 75/B(slabé) 165/56 a po 75/C je to pekné plné C