Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

miu miu
no, musim sa tusim polepsit,stale nieco robim a ked sem idem raz denne,tak nestiham sledovat :) no a jazvy som si teraz odlepila. prave som bola v sprche,lebo az dodnes som ich musela mat prelepene. takze uz som videla jazvy, su take v pohode, len ciarky,ale este to trosku krvacalo,len tak par kvapiek,ze to je v pohode. takze su tam chrasticky. no, teraz si ich mam 2x denne umyvat vlaznym repikovym vyvarom.prave som si uvarila a cakam, kym vychladne :) ale teda, po osprchovani to je super pocit :) normalne som nechcela vyliezt :)))
Lela1
to hej, fakt je kazdy lekar iny, mna sa trska pytal,ci gulate alebo anatomy, jemu je to asi jedno, co tam da, to naozaj zalezi len na tom, co si pacientka predstavuje,takze do toho sa moc montovat asi nechce :) no ja som tiez chuda a ked lahnem,tak same rabra s kozou iba. tiez som myslela na gulate,no mam anatomy. ja som moc nechcela mat hore tie kopceky,ale zase sval by to asi stlacil. toto bolo pre mna fakt veeeeeeeelka dilema. doteraz keby som si mala vybrat, tak neviem. no jezovitovej chod urcite.trosku upravene poreakadlo...ako sa hovori, 3x sa daj odmerat, az potom sa nechaj rezat :)

miu miu

lela hej rozhodla som sa pre jezovitovu. ucite veci mi na nej vyhovuju co na inych lekaroch nie. a pristup na rajce dostanes ked posles svoje fotky inak nie.
ale mozes skusit aj www.loveyourlook.com alebo www.breastimplants411.com a tam si najdi fotky pred a po operacii. na porovnanie to staci tiez. ale pomohlo by ti aj to keby vidis pracu nasich slovenskych lekarov. aj na omlazeni.cz po tvojom zaregistrovani si vies pozriet fotky bab ktore su uz po maju ich v profile.

Lela1

baby neviete ako sa dostanem k fotkam pred po ? Chcela by som si porovnat moje prsia a postavu ako by to priblizne vyzeralo... Pristup na rajce dostanem len ked poslem svoje fotky?

Lela1

sweetlemon aj ja som chcela najskor anatomy, ze vraj to vyzera prirodzenejsie, ale potom jak som nad tym dumala ja som dost utla, hore nad prsiami su mi vidiet az kosticky :) no strasne, tak teraz som vydumala ze tie gulaty by mi spravili trosku objem aj hore, takze radsej tie gulate asi ... Inak Guba o gulatych v mojom pripade nechcel ani pocut, ze striktne anatomy... Cerven nemal problema.. :) Velice zaujimave. Objednam sa este Jezovitovej nech mam klud na dusi:)

miu miu

sweetlemon ahoj, no uz si mi chybala, co si bola konecne aj niekde v meste? ako sa citis? jazvy nebolia? aj som sa ta pytala ze co budes pouzivat na jazvy. ci ti nieco doktor odporucil.

sweetlemon

miu miu
no teda, chvilu tu nie som a pribudne 6 stran, teda, kym som to precitala, aj som stretila prehlad o babach, pribudli nejake nove, nejake uz maju dnes aj po op, teda, to tu frci a frci :))) super
ozaj, maja222 a veronika24
drzim prsteky na dnes, ujo dr to urcite urobi super, takze zajtra sa ozvite, cakame komentare :) prajem co najmenej bolesti :)
ninab
no s tvojim hrudnikom by som urcite isla do stredneho profilu, mozno aj nizkeho, kedze uz nejake prsa mas. a ml? no nevsimla som si tvoju vysku,ale myslim,ze min.350 ml, mozno aj 400. 250 sa mi zda veeeeeeeelmi malinko...