miu miu
no, musim sa tusim polepsit,stale nieco robim a ked sem idem raz denne,tak nestiham sledovat :) no a jazvy som si teraz odlepila. prave som bola v sprche,lebo az dodnes som ich musela mat prelepene. takze uz som videla jazvy, su take v pohode, len ciarky,ale este to trosku krvacalo,len tak par kvapiek,ze to je v pohode. takze su tam chrasticky. no, teraz si ich mam 2x denne umyvat vlaznym repikovym vyvarom.prave som si uvarila a cakam, kym vychladne :) ale teda, po osprchovani to je super pocit :) normalne som nechcela vyliezt :)))
Lela1
to hej, fakt je kazdy lekar iny, mna sa trska pytal,ci gulate alebo anatomy, jemu je to asi jedno, co tam da, to naozaj zalezi len na tom, co si pacientka predstavuje,takze do toho sa moc montovat asi nechce :) no ja som tiez chuda a ked lahnem,tak same rabra s kozou iba. tiez som myslela na gulate,no mam anatomy. ja som moc nechcela mat hore tie kopceky,ale zase sval by to asi stlacil. toto bolo pre mna fakt veeeeeeeelka dilema. doteraz keby som si mala vybrat, tak neviem. no jezovitovej chod urcite.trosku upravene poreakadlo...ako sa hovori, 3x sa daj odmerat, az potom sa nechaj rezat :)