Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

baby tak som znechutena aka je ludska zavist hnusna. same reakcie ze anorexia na mna. je mi smutno z toho, tak som sa tesila na tie fotky. proste ludia vedia byt hnusni len preto ze zavidia, viem o tom, ale som taka blba ze ma to dokaze potrapit. aj v lete sa mam/e na co tesit, budu reakcie o umelinach, aaaah

bodynka

hmm skusit by som aj mohla , ale neviem k comu.. Neviem ci mam take nejake saty a okrem toho teraz beham v teplakoch:D

bodynka

tak to som neskusala ale koberec to drzi. Macky mi stale dokazali zrolovat jeden koberec. A potom sa im to nedarilo. Tak myslim ze saty udrzi ale neviem ako to lepi na telo....

bodynka

ja mam taku pasku ale neni akoze urcena pod saty , a kupila som ju v tescu ked predavali take robotnicke veci za 1 eur.

jamimili

Body ja ma gulate nagor yvsoky profili ale len 295ml....babulky nie som tu moc,mam problemy s otcom ale citam vas :-))))

bodynka

mihai a v pohode aj bez podprdky???
Kto tu ma este nad 300 Ml? Okrem wendy,bellinky, barborky,Tandy, Ska,delly,Martinky54 a livusky?