Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

wauka

zda sa mi ze uz som ti tu raz posielala vysvetlenie aj s tabulkami a nakresmi ohladom profilov, ci to nie tebe?

no a ci gulate alebo anatomy, to sa neda povedat co je lepsie. tak otazku nedavaj... ide o to,co ktora baba chce, co sa jej paci. a este o to co odporuci lekar na zaklade nalezu. ak ti da na vyber ze mozes aj take aj take, ides iba podla svojho zelania.

nie si na FB ? tam mam ved fotky, zdalo sa mi ze si...

bodynka

ano mas pravdu. len ked ja som taka ze sa ma vsetko dotkne vzdy. vazne blba povaha. proste to zamrzi a ostane mi pol dna zle v zaludku. to bude v lete asi casty jav.

bodynka

mihai, tak nato sa povznes. Ja som troska nad tym uvazovala ale zas ked su prsia pekne spravene je to fuk. Urcite ked budu narazky tak to budu vraviet len zavistlivci. A myslim ze viac je chval ako urazok. S tymi rebrami, preboha ved to pisal nejaky trapak . Uplne su v pohode, ved si tam prehnuta. Ine by bolo keby ti trcali rebra aj na tej foto kde stojis. Pozri- vyzeras dobre, tak nic neries.A tvoje prsia su pekne , akoby prirodzene.

wauka

mihai tes sa ze ich mas a vykasli sa nato kto co povie,resp ze závidia,,,,,

vnimaj ich hore nosom,,ze neco krasne nosis na hrudi,))

wauka

baby ja Vám tak závidim ale v dobrom,,fnuk

vysvetli mi niekto este co tu stale pisete tie profili vcom sa lisia

potom ktore su lepsie gulate ci anatomy

ci pod sval alebo zlazu

mihai

uz ste na to mysleli ? teraz je zima, ale ste pripravene na hlupe narazky a komentare novych prs ? dajte mi nejaku radu ako sa povzniest prosim :/