Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

mihai

hej, citala som si komentare k tvojim foto. trapne. ja ti uprimne tiez zavidim, ale tak, ze ja by som tiez taka chcela byt. Mozno je to pre niekoho hnusne, ale mne sa to paci, ked tak rebra vykukaju. a inak - nevykukaju ti pri stoji, je jasne, ze ked si lahnes a este do takej polohy, ako mas na foto, ze rebra vyjdu. vravim, ze aj ja tak mam, no neviem, cisaz tak. ale mozno aj ano,ze az tak, lebo rano ked som stala pred zrkadlom a obliekala tricko, tak som sa len zaradovala, ake rebra vidno :) bud rada, ze nemas preliate sadlo cez opasok :D

wauka

mne sa sniva skoro kazdu noc. ale sniva sa mi to, ze uz som po opke a vobec ma to neboli.

mihai

susana

cekni si ma v galerke ja to tak mam. prva foto-masaker, nechutne ako to vyzeralo. ale vyhojilo sa a nevidno mi to, ver mi. a to ani deti nemam a nebala som sa opky cez dvorce. ak ti to dobre spravia, neboj sa. teda-uz ide len o to aku mas hojivost, ze ako ti to tvoje telo vyriesi...

susana019

Ahojte tak kedze som zacala intezivnejsie premyslat nad tymi prskami a stale je vacsia a vacsia ta tuzba asi to vybavim ten rok na jesen.
Len mam dve obavy.
Ako to zvladnem s detmi a ta druha je ze ked som bola na konzultacii u dvoch dr obaha povedali ze naj riesenie je cez dvorce, tym ze mam jeden prsnik ovisnuty po kojeni :(
No ale zas mi aj vysvetloval vyhody.

BABY KTORE MATE CEZ DVOREC AKO SA VAM TO HOJI, JE TO MOC VIDIET?

bodynka

No to su ty ludia aj mne to vravia. Mam 47 kil , a kosti mi zdaleka netrcia , mozno mam chude ramena.. A ruky ale tiez mam ten problem ze hore neviem pribrat. Priberam na brusku a stehnach:(
Obvd stehien mam nejak 55 dole tusim a to zdaleka nieje tiez na taku chudost ako to o mne vravia. Treba to ignorovat a hlavne ak si ty spokojna , tak to neries.

mihai

bodynka

aha, tak tebe,sorac.

to mi je jasne ze nebude len chvala ! ale stve ma ked niekto prehlasi ze mam anorexiu ked je evidentne ze ju nemam ! kazda co nie je tucna ked si lahne natiahne sa a zakloni tak bude mat kosti ! lenze ludia ti to s radostou natru.

bodynka

mihai to mne si posielala taku tabulku...

Mihai, okrem toho kazdy ma iny vkus. Nmozes byt taka ze prijmas samu chvalu a kritika ta takto "dostane" treba sa to naucit prijmat.
Mne raz jeden skritizoval na fotkach zuby.. Ano mam ich krive a uvazujem nad novym zubom ale zas sa koli tomu prestanem na foto usmievat??

mihai

barbora dik moc. len vazne, aj pre toto som sla na tu operaciu hlava nehlava a boli mi jedno ci sa nieco moze stat a co bude, ako bude, ja som to nejak neprezivala. aby som uz nikdy nepocula ze som plocha. rozumnejsie by bolo mat silnejsiu povahu a zasmiat sa nad takymi komentarmi.

wakuka ani ja neviem ist na FB v robote, len cez mobil a to je o nicom..