Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

baretka

JOZA.ako som uz pisala zle my urobili,dali strasne blizko silikony do hrudneho kosa a po vonkajsich stranach nemam nic.maju strasne vela roboty a preto vsetko robia narychlo.ani silikony som nevidela ake my daju ani blocky zanich a este aj pri plateni odomna pytaly o 500 sk viac a spustu inych veci

renika

dievcence, ahojte, vidim, ze je cula debata o implantatoch.ked som bola ja pred dvoma rokmi , mala som info len od kamaratky, a z ceskych serverov. robil mi ich primar guba, tiez som sa bala, a velmi , doma bejby, prsa ziadne . bolelo to asi chvilu, dnes pomaly ani neviem, ci som mala bolesti.da sa to!. isla by som zasa. drzim vsetkym palce!

eleni

mely - nemam priamo na neho, cez ustrednu ma na neho prepojili ked mal konzultacky.a vtedy mi povedal ze si mam vybrat termin,ja som povedala ze 10-15 maj a on ze moze byt,ze ostatne sa dohodneme cez mail.no lenze na ten neodpovedal,tak som poprosila znamu,ktora tam pracuje,aby za nim zbehla a skusila mi dohodnut termin.no a vybavila mi to na toho 7.5..co som teda strasne rada vzhladom na to ze v lete sa pravdepodobne stahujem z aten,sestra rodi a nasi sa tiez stahuju.. :) bude to vcelku dobry chaos!

tina - idem ti poslat mail :)

tina

ahojte... ja idem k Minarovjechovi. Bola som za ním 2x...raz ma zobral hneď a potom sme čakali 2hodky,lebo meškal a bol na operačke.Ale potom vybavil všetkých. No a na chodbe je veľa ľudí,ale nejdu všetci za ním. Je to tam celkom chaos,to je pravda. Lebo niekto čaká vonku,a niekto pred jeho kanclom.

joža

Ahoj India.Bývam pri Lučenci.Ja keď som bola v B.B. mne doktorka vybrala značku implantátov a opýtala sa ma či si ic objednám sam alebo mi objedná ona a donesú ich do nemocnice.Telefonicky som si ich objednala a po niekoľkých dňoch mi ich kuriér doniesol až domov.Pred operáciou som ich dala doktorke.Ja rozmýšľm nad Chirmed ale tiež som sa zľakla čo napísala Suzy.Keby som bývala bližšie pri Blave tak by som si vybrala tiež Minarovjecha.Ale veľa záleží aj ako sa ku tebe správa personál v nemocnici.A všetky baby chvália dr.Kačmára aj sestričky.Osobne by som do B.B už nešla,minulý rok písali o babe zoŽvolena ako jej v B.B zle urobili prsia.Bola 3x.1x si dala menšie,a 2x chcela väčšie ale nebola spokojná tak 3x išla na opravu a vtedy to mala škaredé.Ja váham či si mám dať vybrať tieto staré implantáty a dať si nové lebo sa bojím že to budem mať horšie.Sama neviem čo mám robiť.