Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

eleni

kuki no cau! teda baby zvladate to perfektne!kuki shak ty mas uplne super naladu! ja odpadnem! jak keby si nikde nebola! pockaj ked pojdem ja. v pondelok idem a este v piatok tu na nete nebudem :)

kuki

haloo, uz som doma :-). zatial neviem co mam pod podprdou, ale je to docela tazke :-). vsetko islo bez komplikacii a aj teraz sa citim bez bolesti. na noc si mam dat ibac. v ulku sa o mna super postarali, vsetci mili a starostlivi. :-).

livaa

TERI
Ja mam okrule 290ml a vobec nevyzeraju ako 2 gule.....je pravda ze tie co uz maju silikony vedia rozonat co je prave a co nie,ale vyzeraju pekne a ja som spokojna....to zalezi aj od povodnych a hlavne od velkosti implantatu,ciim vacsie tym viditelnejsie.....

Vsetkym ktore ste pred a cakate drzim palcceky aby ste boli spokojneee

eleni

ja mam za nim prist okolo jedenastej. boze cim dalej tym viac mam toho nervy...
leel tiez som si to myslela, aj som chcela okruhle, ale neda mi ich ani za svet. radsej dam na neho, predsa len sa vyzna lepsie nez ja.