Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

...a ešte niečo, konečne sa aj partner "nalomil", myslím že mi v pravej chvíli podá pomocnú ruku...som z toho celá bez seba od ulavy...
Nakoniec este povedal, ze ked to uz idem teda podstupit a za tie peniaze , tak nech to aspon stoji za to, nech to je uz poriadne, nakoniec bude este sklamany , ze su aj tak male. No typický chlap...?!

ivica

Ahoj eleni a spol,
termín OP 12.9.cez interklinik.Operacia sa robi v nemocnici u Milosrdných. Doporucuju mi len 245 ml,/málo kože na prekrytie/ anatom.,pod sval, ale este pocas operacie mozno trochu pridaju, podla elasticity kože, tak uvidime, ale lepsie nieco ako takto nic. /80 tis/ su drahší ako ULK, ale mam vybavene aj predoperačné aj sono, uz nemusím nič. Len prísť.Takže mi začalo odratávanie.Ešte koľko krát sa vyspím....

ivica

Je to tu, zajtra idem na konzultaciu, chcela by hneď vyriešiť všetko doležité: velkosť, cenu, termín...držte mi palce..už dva dni žeriem všetko sladké čo mám na dosah, z nervozity, kym ma zoperujú budem vážiť 180 kg a vezmú mi občiansky!! Ahojte

vladka19

ahojte baby...prosim Vas ako sa dostanem na rajce..mam aj meno a heslo a neviem to tam nikde najst kde sa to prihlasuje mozte mi poradit?
dakuuujjjeeemmmm,idem na operaciu do Chirmedu 13,9 a chcela som mrknut nejake fotecky..

bibik

ivica, ahojky je mi trochu lepsie ale mam problem s tym narusenym nervom na lavej strane. Je to neprijemna bolest ked lezim, dycham, hybem sa. Dufam, ze sa to same zahoji. Ale inak prsia su velmi pekne.Som maximalne spokojna. A za operaciu som platila 30 tis., pa

Filaga

caute baby, niekde na nemeckom vysielani som videl, ako si nejaky chlapik dal voperovat implantaty pod kozy a dal si aj tak vymodelovat tehlicky na bruchu. nepytali ste sa niektora, ci sa to da aj u nas urobit? a kolko cc by mala jedna brusna tehlicka? cvicim dost, ale stale zo mna nie je arnold, ked chcete, poslem aj foto. prave som si vyholil brucho, tak to je celkom viditelne.