Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

montrela

Pocujte baby, uz tu bola raz nahodena ta tema, ale sa nejak nerozvila, co ste urobili s tymi podprdami??Pouzivate ich na sportovanie napr?

Livaa

zana
najprv som si nevsimla ze kto mi poslal mail,az potom ze Ty,tak peto som pisala ze uz vidim kto mi ich poslal :-)podvecer ich hodim a napisem Ti mail:-)

zana

Cau livaa,ako to myslis ze vidis,ze su moje-vidiet mi tvar,ci co :)?Su fotene mobilom,ale myslim ze ked najdem fotak,budu lepsie...poslem ti aj tie.
Ozaj hovori vam niektorej nieco mudr.Trska?Vcera mi poslal mailik.

Livaa

zana
Ty si mi posielala fotky pred???? neviem o koho sa jedna??? nahodim ich podvecer,a oproti mojim pred,su tvoje pekne :DDD

zana

Caute babeny,ja tak trosku neskorsie,bola som sa vyvetrat.
Livaa,poslala som ti fotocky mojej ubohej telesnej schranky -tam hore-na domyslenie zvysku,mam 47,5 kg a 160 cm.
Inak viem co prezivas,aj ja mam 6-rocnu dcerku a tyzden dozadu som prestala uzivat antibiotika,ale teraz ju to chuda zacina chytat zas.Horuckovala mi 2 tyzdne a aj tu bol karneval-nemohla ist,co mi bolo fakt luto a jej este viac,takze drzim palce aj ja,nech jej to rychlo prejde.
zatial dobru nocku vsetkym pred aj po...