Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Florida,

Ja som prsia mala, pekne pevne dvojky, ale malili sa mi k mojej postave, nie som uplne chuda, som asi takej strednej postavy (171cm/60kg) a ziadalo sa mi viac v dekolte:) Takze hned po skonceni vysky som sa dala do toho, nasla robotku, vyckala 3 mesiace (skusobna doba)- pre istotu a sup sa pod noz:)))

maria1113

malachi, ty si spomínala, že ti padajú dosť vlasy po tej narkóze, už sa ustálilo,či ako?
Baby, ktoré ste už po , aj vám padali vlasy po narkóze?

Cheri39

baba, čo k nej chodím na nechty, má prsia č. 7 - svoje podotýkam, a hovorila, že to vyzerá hrozne, že sa úplne rozlejú, každá bradavka do inej strany, obrovské dvorce, ramienka z podprsenky širokánske a zarezané do pleca... nevyueralo to dobre ani v tričku, skrátka des, je mladá a má 1. dieťa, chce ísť na zmenšenie...
škoda, že sa to nedá, že by nás dve dali dokopy, potom spriemerovali a boli by sme tak akurát... :-)

maria1113

ja si myslím, že na takéto veľké implantáty musí mať žena aj guráž, mmusí ich vedieť aj nosiť a prezentovať sa s nimi, asi by to nedokázala každá. Asi záleží aj od povahy a tak.

Cheri39

Florida, lia86, veď používam aj tie vlhčené obrúsky, ale už mám pocit, že pod tými pazuchami mi krochkajú riadne prasiatka - ako v tej reklame...
ale musím s tým vydržať, a hlavne moje okolie :-)

Florida

Lii vsak presne to som ti pisala ze prirodzene prsia velike nevyzeraju dobre ;-)lebo nemaju tvar pekny kvoli tomu ze su tazke
ale aj tak pisem ze ja by som take velke prisa nemohla mat lebo by boli snad vacsie ako ja :DDD
A zase na druhej strane nedala som si to robit kvoli tomu ze chcem velke prsia ale ze chcem prsia chapes :-)

Lia86

Florida,

No, po 5 mesiacoch by som asi nesla na reopku, zase podstupovat vsetky tie peripetie... teraz sa vytesujem z mojich, ako sa mi krasne formuju, ved este tieto nemam zahojene. A ani financne by som si to nemohla dovolit, konecne som z poslednej vyplaty splatila dlh fraaajovi:) Ale ratam s tym, ze raz predsa budem musiet na reopku, ale to az po detoch, mozno pak dam o nieco vacsie...:))) Ale musim povedat, ze mne sa nepacia velke prsia od prirody, mne to pride ako take blembaky, s prepacenim za vyraz:) silikonove prska su nadherne pevne, drzia svoj tvar...Keby som si mala vybrat, ci svoje velke alebo silikonove, tak by to bola ta druha moznost...

Lia86

Malachi,

Aj pre mna boli tie bolesti chrbta najhorsie z celej opky. Uz som to tu raz pisala, co mne pomahalo, mozno to bude zniet posahane... Ale ja som si suchala chrbat o roh steny, taku svojpomocnu masaz som si robila, mne to moc pomahalo, cele noci som chodila ako matoha, nechcela som budit priatela, tak som sa obtierala o steny:))) Inak ja po prvej velkej sprche som sa citila ako znovuzrodena, to bolo neskutocne, vlasy poriadne umyte, oholena, jedna basen, som sa nemohla vytrepat zo sprchoveho kuta, tak som si to uzivala:)))

Florida

Lia ajoj no vsak to ze malit ja som si este pred tym ako som sa zacala o operaciu zaujimat myslela milne ze tie ml su od velkosti ze ako 300 su trojky a podobne tak to by musela amt dotycna sedmicky :D ale dobre to vyzera zase na druhej strane vezmi si zenu co ma od prirody patky prirodzene patky....tak to vobec podla mna nemoze vyzerat tak dobre lebo logicky ta tiaz prsia taha dole ale s implantatmi mozes mat aj velke prsia krasne :-) len ta dilema to je na figu zase nechcem ako ta baba s tymi 700 vyse ml ze po pomaly polroku cosi sla na operaciu zas to by som bola aka rozmarna a financne zase skreckovat a nasetrit na to :D a aj too ale na zaciatku som si hovorila ze staci ake mam ale neviem neviem ako sa do buducna este rozhodnem :)ze si pridat ? :-)zase som drobna ja by som 700 nemohla mat :-p