Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cocacola3

malachi,lenkea
aj mne po narkoze padali vlasy dost vela asi tyzden ale tak ze som sa az zlakla potom to ustupilo

maria1113

Lia86, no to bolo. Dokiaľ som to brala tak bolo všetko OK. Ked som to vysadila, tak som čakala skoro mesiac, kým prišla menzes, potom menzes nie a nie skončiť, tak som musela ísť na injekciu, čo som to mala zase silné a potom zase nie a nie dostať, tak znova na vyvolávačku. Som si teda zažila. Aj celkovo som sa zle cítila, bola som chudokrvná. Veru dlho trvá, kým sa telo z toho spamätá. Už by som nechcela nič hormonálne.

Lia86

Maria1113,

To vazne to bolo po vysadeni HAK take zle? Ja som po piatich rokoch na Mercilone presla na rok na Evru, presne ako ty, ale po roku som mala zle krvne vysledky, tak som opat presla na Mercilon, takze 8 rokov som na HAK, a som moc spokojna, ziadne problemy. Dokonca ani kvoli opke som nevysadila HAK...

clang

Laloa
no cau moja :)). dobre su tie 700ml ze? a to si zober ze predtym mala 300ml a isla do takychto velkych a este si da aj push up :DDD

no a ja sa mam tak vselijak. raz je dobre, maximalne som spokojna a potom ma chyti panika, ze jeden moc poklesol + tie bradavky. a furt vidim rozdiel medzi nimi. ale ja mam asi dozivotnu diagnozu v hlave - asymetria a budem ju vidiet furt. nemozem si pomoct. no do kontroly nebudem nic riesit uvidime co povie dr. jaaaj no push up asi este neee :). ved to budeme kolko po?? ci to uz 7 tyzdnov budeme po tak snad aj hej :DDD
pojdeme nakupovaaaaaaat :DDD

laloa556

babulky, kašlite na to, nehádajte sa, nestojí to za to ;)

Florida, nič si z toho nerob, aj ja som sa tak vysypala v dekolte, že ma išlo až šlaktrafiť, teraz som mesiac po OP, je to už lepšie, ale aj tak je sem tam niečo, vrrrr :/

clang ty ako moja? za chvíľu ideme na kontrolu, som zvedavá, aj na to, či už budeme môcť dať push-up :D

barborka waaaaaaaaaaaaaau.. tak už viem do čoho pôjdem po deťoch raz :D to si sem ani nemala dávať :D veľmi pekné sú!!! by som nepovedala že až 700-ky, no ja už nabudúce pod 550 nepôjdem ak sa bude dať :DD

lola 19

ahoj cheri. Nejak prežívam. Stále nič moc, ani nevládzem písať. Teraz ma najviac bolí to zašívané. Tie dni idú nejako pomaly, keď nič nerobím. Analgetikum sa už cez deň snažím nedať, večer to najviac bolí. O chrbte ani nehovorím, ja ho tiež tlačím o roh steny :) Dcéra tu stále pobehuje okolo mňa aj je mi lúto, že sa jej nemôžem venovať. Ale už musíme vydržať!! V utorok mám byť o 14.15 v BB na stehoch a ty?

Florida

ano aj ja si spominam ze tu bola jedna baba ale neviem ci si to s nejakou nemylim taka co jej to niekde nechceli urobit a tak sla inam kde je boli ochotni dat na prvy raz viac ml a ze ma nejake problemy teraz ? dobre pisem ?