hanadeka,
neviem, kolko si stihla preluskat dozadu, ale ja nemam pocit, ze sa tu nezverejni cena, pokial sa na nu niekto spyta.
Pisalo sa tu aj o Cervenovi (Novamed), robi najma s ES, tak kompletka za 2700-2900 co som citala poslednou dobou, myslim, ze v sucasnosti nema nizsie ceny.
o Mladekovi (Avelane), nova super klinika, robi najma s Mentormi, pripadne Nagor tusim, ceny 2900-3150 cca ak si dobre pamatam.
Marsala som ti pisala.
Svehlik co si ho baby chvalia ma ceny super, neviem ci ma nejaku znacku preferovanu, ale za okruhle implose sa do 1900 zmestis na komplet tusim.
Guba (ULK), mentor anatomicke komplet cena 2950
Jezovitova v IEM tusim pod 3000 ani nejde.
Minarovjiech, dlhodobejsie ma cenu 3000 za komplet, on este v SKK robil za 100tis augmentaciu.
Interklinik (Racz, Hedera) cena od 2750-2950 podla tvaru a znacky implosu. Robia casto akcie cez zlavomat.
Trska, to ti mozu napisat kocky co u neho boli, je skvely aj na korekcie. Cena je zrejme porovnatelna s BA krajom okolo 2900 plus minus.
Victoria Regia (Dziuban), sa teraz akoze akciovo za 2750 -2800 anatomy mentor, no pocuvam len tie horsie skusenosti, tam by som nesla.
Vsetky tieto info su v teme spomenute a na strankach sa ich nedozvies u klinik, lebo zavisi aj ci korekcie treba, od znacky a tvaru.