evellina
myslím, že si to len trošku zle pochopila..pred pár rokmi sa naozaj vyrábali implantáty ktoré mali životnost cca 10-15 rokov, v dnešnej doba sú implantáty vyrábané tak, že majú životnost omnoho dlhšiu, takže v niektorých prípadoch a to sú prípady, že si už po pôrode a kojení a nijak rapídne ti neskáče váha hore dole, tak v tomto prípade ti môžu naozaj vydržat doživotne...
ty budeš mať konkrétne mentory a u nich je doživotná záruka, kedy ti firma hradí implantáty ale len v prípade výrobnej chyby a ak to celé podstúpiš do doby 10 rokov od operácie poskytne ti dokonca aj sumu 1000 eur na výdavky spojené s reoperáciou...ale ak podstúpiš reopeáciu z dôvodu estetického na toto sa záruka nevztahuje, dokonca ani v prípade kapsulárnych komplikácií
eurosilicon a nagor, napríklad hradia aj pri kapsulárnych komlikáciách...
..takže implantáty v dnešnej dobe už naozaj môžu vydržat vela rokov,ak je nutné menit tak z estetického hladiska, nie z opotrebovania materiálu...
ja som po kojení a dietatko už neplánujem,váha mi nijak nekolíše a tak verím že gravitácia nezafunguje u mňa už natolko, že by som ich musela menit po 10 rokoch, tak uvidíme, potom sa ozvem keby niečo :D