slniečko 83
Ahoj moja. Ja som nepotrebovala rozbor moču. Ja som na konzultácii dostala papierik na ktorom boli napísané všetky vyšetrenia,ktoré musím absolvovať. Bol tam rozbor krvi,interné. Pri rozbore krvi bolo napísané všetko,čo mi má dať obvodný lekár urobiť (krvný obraz,zrážanlivosť,krvná skupina atď.) potom som išla s výsledkami k internému Dr. a ten mi urobil tiež predoperačné vyšetrenia. Nezabudni si zobrať od obvodného Dr. aj svoju zdravotnú kartu,tú tiež potrebuješ. Čo sa týka stravy,nič si neber,neboj bude o teba dobre postarané. A aj čaj mi stále dopĺňali a nosili.Ja som mala večeru a raňajky. Len mne bolo večer troška zle,tak po dohovore so sestričkami som si dala len piškóty. Ak ti býva po narkóze zle a vraciaš,treba nato upozorniť anesteziológa,ktorý príde pred opkou za tebou.Ja som po narkózach väčšinou zvracala,tak som mu to povedala a dal mi niečo,aby mi nebolo zle.Bol milý a povedal,že urobí všetko preto,aby som to dobre znášala.Neviem koľko tam budeš,ale asi ako väčšina dievčat,jeden deň prídeš,druhý deň ráno ideš domov. Každý deň naviac stojí 150€, čo je dosť,ale ak sa necítiš dobre a považovala by si to za lepšie riešenie,môžeš tam ostať. Na izbe je TV,takže sa nebudeš nudiť,aj keď si myslím,že budeš rada,ak budeš v kľude ležať :-) ja som si so sebou zobrala pre istotu aj lieky,ale vôbec ich netreba. Sestričky ti bez problémov dajú a aj na spanie... Tak ak by si chcela ešte nejaké info,kľudne napíš :-) Držím ti palce,určite všetko dobre dopadne :-)