Krtko7....prežila som si to isté s mužom ako ty...možno ešte horšie...nechcel ani o tom počuť, kričal, vyhrážal sa mi, že sa rozvedie, že sa ma v živote nedotkne a pod. (načo som mu už v zúfalstve odvrkla, že ked nie on, dotkne sa druhý...zostal zarazený a uvedomil si, že asi neni sám na svete), nebavil sa somnou, prišlo to až do takej fázy, že som mu zamlčala, že som bola na konzultácii a v den operácie som si chcela natajnáša vziať tašku a ísť na opku...chvalabohu ma bonzol švagor, ktorý sa snažil dohovoriť môjmu mužovi nech ma v tom podporí a nerobí mi problémy...totižto išli sme na opku obe aj so švagrinou naraz..takže muž pochopil, že proste je to môj sen, že to chcem len a len pre seba...upokojil sa a podporil ma, a musím ho pochváliť, že sa o mna i staral....(ovšem naše hádky trvali skoro rok)...teraz sa nevie vynadívať a je z nich hotový :-P, a ja šťastná, že už nemusím chodiť z obchodu do obchodu a hľadať dokonalé plavky, ktoré by totálne zamaskovali, že nemám žiadne prsia a ešte aj spravili zo mna ako takú ženu, nie chodiacu dosku...