Ahojte, rada by som sa opytala zien, ktor podstupili zvacsenie prsnikov a mali problem aj s chybnym drzanim tela, ako su spokojne s vysledkom operacie. Mozu mat podla vas implantaty pozitivny vplyv na drzanie tela? Mam 31 rokov a problemy s chrbticou - skoliozu. Som vysoka, chuda, mam vpadnuty hrudnik a takmer ziadne prsia, takze vo vrchnej casti tela posobim vyziabnuto. Vobec to nevyzera pekne, myslela som si ze cim budem starsia, tym menej to budem riesit ale je to skor naopak. Vyzor je vsak len jedna strana mince, ide o to ze mam pocit ze aj to moje hrbenie je cim dalej tym horsie a kvoli tomu aj problemy s chrbticou sa zhorsuju ,,,,skusala som jogu, sm system...ale nejako radikalne sa to nemeni....Zle drzanie tela mam od puberty, kedy som rychlo vyrastla,,,,nedavno som si vsak uvedomila, ze mozno som sa zacala hrbit prave kvoli tomu, ze som sa hanbila za to ze nemam prsia :( Vlastne aj doteraz mam s tym problem, aj ked sa prezliekam, dokonca aj ked som sama...vzdy sa len tak prikrcim a rychlo obleciem aby nahodou nikto nevidel ani kusok z toho mojho nic. A asi to uz mam aj dost hlboko v podvedomi. Tak mi napadlo, ze mozno implantaty by mi pomohli. Ze ked budem mat pekne prsia, budem na ne hrda a nebudem sa uz viac hrbit. Mam vsak aj obavu, aby to nedopadlo naopak....ze kvoli tej skolioze ani implantaty nebudu vyzerat pekne a bude to cele posobit komicky. Alebo ze sa stane opak a problemy s chrbticou sa zhorsia kvoli vacsej zatazi (viem ze baby co maju velke prsia sa na ne stazuju kvoli tomu ze ich z nich boli chrbat)....samozrejme ze by som si nechcela dat ziadne patky, proste normalne, pekne, prirodzene,,,nech je ta postava troska symetrickejsia a nech nevyzeram ako z koncentraku,,,,,a hlavne nech sa uz menej hrbim. Vopred dakujem za vase nazory skusenosti, reakcie!