OLLY-FA,
som rozcestovaná-raz východ o 3 dni západ :),termín u Pikulu nemám,tam sa vraj dlho nečaká-ja aj tak môžem až prvý oktobrový týždeň-skrz práce,ale po zdravotnej stránke tiež až september-nakoľko som bola na zväčšovaní tukom-bol tam zásah...bla,bla,bla-takže až po pol roku :)
práve som na konzultácii toto preberala-akože prečo nie hned silikony-môj dôvod-strach-tak mi povedal,že lipúosukcia+zväčšovanie tukom-dlhá anestéza-4-5hod.,čo sa týka bolesti po opke-takmer rovnaké-myslím že niektorá kočka mi tu písala,že liposukcia je ešte bolestivejšia-no ja som 6 týždňov po-na stehnách mám ešte modriny,sú bolestivé,ked na nich zatlačim,niektoré miesta necitlivé :(
... Na foto Zoje radšej nepozriem,lebo ako sa poznám,to by ma stoplo :((,myslím,že mi stačilo 5 rokov prekonávať strach,aby som konečne došla do cieľa :))-teda dúfam...no podľa toho,čo sa tu píše-nepoviem,že nemôže niekto pochybiť,ale to čo jej spravil-podotýkam,že som to nevidela-ale čo tu píšete,je to hrôza-to sa profesionálovi stať nemôže-teda nesmie !!!!