Ahojte baby,
pridavam sa k tym vsetkym chvalam co tu odznievaju na ten pocit z nadobudnutych prs. Je to dost paradox ze aj ked prsia nie su hlavna zivotna hodnota (aspon moja nie), je to doslova neskutocne, aky upgrade do zivota to prinesie. Som vyse tyzdna po opke, uuplne najviac stastna. Aj prvu kontrolu u Racza mam za sebou, velmi spokojny, rany su super. Mozem sa sprchovat aj prakticky vsetko robit, len s rozumom samozrejme :-) Nikdy som si nemyslela, ze to zlepsovanie pojde takto rychlo. Presne ako pises Jajakarinka, ani pomaly nebudem vediet ze som niekde bola. Prsia su tuhe, tak ale ved je este skoro. Bittersweet, tesim sa ze sa mas dobre, to vlnenie ta asi vystrasilo, ale suhlasim so Sandrittou, aj podla zahranicnych diskusnych for to je presne tak ako pise. To su nepodstatne drobnosti, treba sa tesit ze to celkovo dopadlo vyborne. Len teraz si mi tu na fore prvykrat radila ohladom velkosti, mala som dilemu 295 versus 330 a uz aj ja som hrda majitelka, hehe. Poslem potom nejake fotky do galerky, este je sice priskoro na esteticke hodnotenie, ale ja mojim sukromnym okom to hodnotim ako fantasticku premenu. U mna to je dost mega rozdiel, lebo som nemala fakt ze nijaky zaklad. Tak chcem povzbudit baby, co este maju pred, ze pozrite, ked so mnou dokazal Racz toto, tak to fakt ze stoji za to.
Este otazocka? Cim si prsia kremujete? Spominate Biodermu - aku presne?
Pozdravujem.