ahojte kočky...
tak sami podarilo prečítať čo všetko ste tu popísali....ale toho je..:o)))
matilda
super ...gratulujem k prsíčkam aj k priebehu opky...:o))..máš riadny náklad......takže reopka nebolí až tak ako prvá opka?...to je dobrá informácia...:o))..teším sa už na fotky:o))))...tie dreny sú riadne obťažujúce ale ked ich doki vyberie tak je super... kontrola dopadla dobre..len doki mal toho nejak veľa tak nás bral asi o hodinku neskôr..bola som tam aj so sesternicou..mala konzultáciu..takže sme sa tam riadne zdržali...
skoricka
ďakujem pekne ...aj tvoje prsia vyzerajú úžasne ...už nech sa oteplí..a možme nosiť topy a tielka..:o))
angie
to akože cvičiť môžme až po troch mesiacoch?...ja som sa zabudla na to na kontrole dokiho opýtať...a teraz ma to mrzí lebo som sa chystala začať cvičiť nohy už tento týždeň....
mirus
ty si sa pýtala na ten opuch...tak ja si prsia natieram lioton gélom..pradila mi to angie77..a fakt je to super...
kosta 123
áno mám robenú aj modeláciu cez bradavky lebo som po kojení mala poklesnuté prsia...bradavky pod prsnou ryhou.. a kedže som chcela prsia pevné s bradavkami na správnom mieste tak som do toho šla...a teraz neľutujem....bála som sa hojenia..ale musím si zaklopať hojí sa to super...