jajakarinka - ahoooj kočka , nahodou som dnes zašla sem , po dlhšej dobe , a hned odkaz od teba :-)......ups až "ečko" ??? waw !!! ja mam len Dečky , ale aj niektore Cečky su mi dobre ...
všetko ok , aj prsia aj nohy , opuch taktiež uźliezol o trochu nižšie , už to skoro vobec nie je vidieť. prsia su krasne . teším sa . už mi ani nepride , že by som tam niečo mala , a nie su original moje . ale stale nemožem spavať na bruchu a to už budu 3 mesiace ... takže len na boku , a ked na chvilku / pri opalovani/ sa natiahnem na brucho tak to sa podopieram lakťami .... na boku sa mi da v pohode , no priamo na bruch nie.. ked som mala svoje velke kozy tak ma nič netlačilo , toto je iné .... posledne 3týždne ma pobolieva v noci jeden prsnik , vždy ked zalahnem , ale je to len take nič , pociťuje to , no nie je to bolesť... sestrička povedala že je to normalne a može to trvať do roka ...prsia su mäkké , fajn , akurat ked lahnem tak stoja poriadne v pozore a vtedy su ešte tvrde .. stehna aj jazvy ok , hoji sa to perfektne , no vidno ich stale a dosť ... plavky som musela kupiť take tie nižšie , žiadne bikinky ale tie boxerkove kratke aby jazvy zatial prekryly. inak som už krasne opalená , aj prsia , a tie opalene kozy vyzeraju fantasticky :D