Susy1982
Ahoj.
Citala som si nejake tie spravy, co si tu pisala ohladom tvojho priatela.
Ak by ta zaujimal moj nazor, myslim si, ze Tvoj priatel ma strach z toho, ze teraz je z teba este viac atraktivna zena a s najvacsou pravdepodobnostou budes mat tych napadnikov viac ako doteraz. Myslim, ze sa boji, ze vdaka novym prsiam sa zmeni aj tvoje spravanie a ze Ta strati a mozno to co robi, je len obranny mechanizmus, no treba mu vysvetlit, ze tymto jeho spravanim docieli presne to, co mozno nechce .. strati Ta.
Treba mu v klude povedat, ze to pomohlo tvojej psychike, ze sa takto citis ovela lepsie a ze sa nemusi bat, pretoze ho lubis. Mal by byt pysny, ze ma taku dracicu po boku, ze si len jeho, mal by byt rad.
Mozno to chce len cas, kym to chlapec vstrebe. Ak nie, je mi luto, ale v takom vztahu dlho pravdepodobne nevydrzis. Hlavne hlavu hore, nenechaj sa psychicky stiahnut dolu. Si super a drzim Ti palecky.
Btw. ak by sa predsa len stalo to, co nechces a sa rozidete, vaz si ten krasny cas, ktory ste spolu prezili a mysli na to, ze vela chlapov chodi po svete a urcite potom najdes niekoho mozno este lepsieho.
Hlavu hore, mysli na seba.
Pekny den zelam.