Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

anna.m

idem 25.8. chcem gulate,vysoky profil 390ml, ale rozmyslam ci nebudu moc velke,ci si nedam radsej stredny profil. ale tam by sa mi zmestilo max.330ml. Lebo na sirku mozem mat max 12cm. Nagor co som pozerala oproti ostatnym znackam su o dost viac do vysky,tam je stredny profil skoro rovnaky ako eurosilikony vysoky profil

Sandritta

anna.m,
A 140€ je len jedna noc? Nie su to uz 2 noci?
Mne sa zda ze 70€ je jedna noc, no nepamatam si presne....

Sandritta

anna.m,

Ano u Mladeka. Tak ja som to tak pochopila, ale myslim ze sa s nim bude dat dohodnut a este ked si z NR, ved mu povedz ze ty si radsej zoberies este tyzden volna.
A kedy ides? A ake si ides davat?

anna.m

sandritta
ty si bola u Mladeka? ja idem tiez tam. pytala som sa ho ci musim byt 2 dni on ze radsej ano,nepovedal ze je to povinne. chcem si dat este jednu konzultaciu tak sa ho spytam. tebe hovoril ze u nich je povinne byt tam 2 noci?ja som z NR,takze by som bola radsej doma

Sandritta

anna.m,

Po operacii nepotrebujes nic. Tusim vsetky baby co tu pisali mali len gatky a tu pooperacnu podprdu. Ja som mala zabalene aj pyzamo na gombiky, no ani ma nenapadlo si ho obliect. A aj tak po opke Ti bude horuco ako sa vylucuje ta narkoza. Takze pyzamo neries. Skor papuce, kefta, a odporucam pred opkou si zapliest vrkoc alebo cop, ja som po 2 nociach v nemocnici mala vlasy jak striga, ledva ma segra rozcesala :DDD
Ja som teda bola 2 noci, bolo to povinne. Na jednej strane som bola rada, lebo na druhy den neviem ci by som zvladla cestu domov autom, bola som strasne slaba. No na druhej strane uz to bolo aj vela, predsa len doma je doma... Ale ak si mas namiesto toho vybrat radsej tyzden navyse doma, tak to si to radsej takto zariad. Ten tyzden navyse doma Ti urcite pomoze! Ta narkoza strasne vycerpa a unavi a hlavne budes strasne obmedzena v pohybe a tak...

Sandritta

mulatka,
Aky overal myslis? Ten skafander pooperacny?
Ja som si po 2 az 3 tyzdnoch objednala este jednu pooperacnu podprdu, uz trochu menej stahovaciu a tu som nosila cez den a v noci ten skafander. Ja uz som v nom totiz cez den nemohla vydrzat, dobre mi to padlo vystriedat.
Inak pozri si siklienka.sk, mas tam vysvetlene ze uz po dvoch tyzdnoch mozes inu podprdu.

anna.m

baby co ste mali oblecene po operacii v nemocnici? viem ze je najlepsie nieco na gombiky ale nic neviem najst. a este-vo vacsine nemocnic sa zostava iba 1 noc,tam kde idem ja chcu aby som bola 2 noci,je to podla vas treba? jedna noc stoji 140€ zato radsej o jeden tyzden zostanem dlhsie doma z roboty.

Sandritta

mulatka,
No opuch moze byt 2 mesiace aj viacej. Mne odpuchli tak po 2 az 3 mesiacoch, neviem presne. A presne ako hovoris, to prsko co som mala predtym mensie sa mi zda ze je este furt trosku vacsie prinajmensom rovnake. No to je zaroven to, co ma od zaciatku bolelo a sem tam ma este boli, tak je mozne ze je tam furt este trochu opuch a to som uz skoro pol roka od opky. Ale niektore baby tiez pisali ze mali velmi dlho opuch...
Takze to sa neboj :)

mulatka

Sandritta-pekny dnik a kolko asi trva opuch kedy budem vediet ze su uz odpuchnute lebo sa mi zda jeden vacsi a to v tom druhom mam vacsi implantat a je mensi :)